Bu yılın ikinci yarı yılına yönelik planlarını açıklayan Anatek İskele Kurucu Ortak Tolga Üstün, şunları söyledi: 
“Anatek İskele firmamızın 2020 yılının ikinci yarısındaki öncelikli planı halihazırda dahil olduğu mevcut projelerde verdiği hizmete devam etmektir. Bunlar; İstanbul Çöp Yakma Tesisi İnşaatı, Yeniköy/Kemerköy Termik Santralı Rehabilitasyon İşleri ve Akkuyu Nükleer Enerji Santralı İnşaatı projeleridir. Bunun yanı sıra en az bir uzun erimli projeye daha dahil olmayı hedeflemekteyiz. 

RUSYA’NIN EN ÖNEMLİ PROJESİNE ÇÖZÜM SUNUYOR

AnaStroy firmamız ile geçen yıl girdiğimiz Rusya Bölgesi’nde dev bir yatırım olan Amurski Gas Processing Plant inşaatı projesinde iş iskelesi kurulumu, mekanik borulama, kumlama, boyama ve izolasyon işleri alanında vermekte olduğumuz hizmete 2020 yılının ikinci yarısında da devam edeceğiz. Aynı zamanda bu bölgede de en az bir uzun erimli endüstriyel projeye daha dahil olmak ana hedefimizdir. Bu yılın ikinci yarısında özelikle Avrupa’nın doğusunu daha fazla radarımıza katarak olası iş fırsatlarını daha yakından değerlendirmeyi hedeflemekteyiz. 
2020 yılının ilk yarısında ortaya çıkan Korona virüsü salgını, tüm dünyada olduğu gibi bizim de hem mevcut işlerimizin hızını ve verimliliğini hem de yeni işler için girişim kapasitemizi olumsuz yönde etkilemişti. İkinci yarı için temennimiz; salgının en kısa sürede kontrol altına alınarak piyasaların normalleşmesidir.”