Gürbağ Prefabrik ismi başarı ile anılan markalar arasında. Bunda firmanın kalitesi kadar teknolojiye önem vermesinin de rolü büyük. Markanın çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban’dan dinledik. 

Gürbağ Prefabrik’in başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

Ankara merkezli Gürbağ Grup firmalarından olan Gürbağ Prefabrik, 1997 yılında Şanlıurfa’daki tesisleri ile faaliyetine başlayarak 55 bin metrekarelik bir arazi üzerinde 16 bin metrekarelik kapalı alanda prefabrik yapı elemanları üretimi konusunda hizmet vermektedir. Gürbağ Prefabrik 100.000 m3/yıl üretim kapasitesine sahip olup, bu vizyonla şu ana kadar yapılan iş hacmi 3.500.000 metrekare kapalı alana ulaşmıştır. Bunlar arasında kongre merkezleri, alışveriş merkezleri, stadyum ve kapalı spor salonu kompleksleri, depolar, antrepolar ve büyük ölçekli sanayi yapıları bulunmaktadır. Gürbağ Prefabrik olarak Şanlıurfa’daki tesislerimizde deneyimli teknik kadromuz, güçlü makine parkı ve ekipmanlarımızla Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesindeki yatırımcılara hizmet vermekteyiz. Üretimde en uygun malzeme ve tekniklerin uygulanmasını prensip edinen ve kalite üretmeyi hedefleyen Gürbağ Prefabrik, Türkiye Prefabrik Birliği  üyesi  olup  TSE K 118, İSO 9001:2015, TS EN 13225:2013, TS EN 206:2013  Belgelerine sahiptir.

Ürün yelpazeniz hakkında bilgi verir misiniz?

Gürbağ Prefabrik; Öngermeli prefabrik karkas elemanları, izolasyonlu ve izolasyonsuz prefabrik cephe panelleri, öngermeli köprü kirişleri, alt yapı ve peyzaj elemanları, emniyet bariyerleri, güvenlik elemanları üretimi konusunda hizmet vermektedir.

Önümüzdeki süreçte neyi hedefliyorsunuz, planlarınız neler? 

Prefabrik yapılar yanında konvansiyonel imalatlarda da bölgenin lider kuruluşlarından biri olan Gürbağ Prefabrik’in temel hedefi teknolojik, güvenli, kaliteli ve ekonomik yapılar inşa etmektir. Üretimdeki hedefi müşterileri için en sağlam, en ekonomik, en güvenli ve en kısa sürede yapılar inşa etmek olan Gürbağ Prefabrik; çevreye saygılı, çevre bilinci gelişmiş, küresel kaynakları koruyan, yasalar ve yönetmeliklere uygun çalışan ve bunları mevcut sistemlerine entegre etmiş bir kuruluştur. Üretimde en uygun malzeme ve tekniklerin uygulanmasını ve kaliteyi sürekli iyileştirmeyi prensip edinen Gürbağ Prefabrik, başarısının temelini çalışma arkadaşlarının daha fazla sorumluluk üstlenmesi ve etkin katılımını sağlayarak oluşturmaktadır. Ankara merkezli Gürbağ Grup şirketlerinden olan Gürbağ Prefabrik daha iyi hizmet verebilmek için araştırmaya, geliştirmeye, yeni teknolojileri kullanmaya ve yeni yatırımlara devam edecektir.