Supershield’ın hedef kitlesine sunduğu ürün ve hizmetler hakkında bilgi verir misiniz?

Supershield; ana konsantrasyonu kristalize esaslı su yalıtımı malzemeleri (beton katkıları, çimento veya su bazlı sürme/püskürtme ürünler, tamir harçları vs…) olmak üzere, zemin sistemleri (epoksi ve poliüretan boyalar), onarım ve güçlendirme ürünleri alanlarında dünya çapında referanslara sahip, tamamı uluslararası akredite kuruluşlar tarafından onaylı geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ürün gamımızda yer alan bu üst düzey teknolojiye sahip ürünlerimizin doğru uygulanması adına da, ülkemizde kurduğumuz gerek kurumsal hazır betoncularla iş ortaklıklarımız gerekse de Bileşke Teknik firmasıyla hem distribütörlük hem de sistem uygulama ve denetleme anlaşmamız var. Ana hedefimiz, ürünlerimizin üst düzey projelerde uygulanarak katma değer sağlaması adına, ürün ve sistem anlamında birçok yeniliği sektörümüze ve ülkemize kazandırmak.

2019 yılı hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Supershield olarak ülkemizde faaliyete başladığımız günden beri ana hedefimiz, orta ve büyük ölçekli projelerin birçoğunda yer alarak iş ortaklarımıza gerek zaman gerekse de maddi açıdan katma değer sağlamak. Bunun yanında çözüm ortağı olduğumuz projelerin su yalıtımı konusunda orta ve uzun vadede hiçbir sorun yaşamamalarını temin etmek adına, sistemimizi de dört dörtlük uygulamak gerçek manada ana gayemiz. Teknik anlamda aynı dili konuşabildiğimiz, önceliği kalite olan birçok projede 2019 yılında da Supershield ürün ve uygulamalarını referans listemize katmaya devam edeceğimizi söyleyebilirim.

Su yalıtımının, binalara sağlıklı ve güvenli olması açısından katkısı nedir?

Aslında AdmixPlus ürünümüzün özelliklerinden bahsederken bu konuyada değinmiş olduk. Burada şunun özellikle altını çizmeliyim ki; tüm betonarme yapı imalatlarında eğer su yalıtımı konusu daha projenin başında doğru irdelenip, gereken önem verilmediği ve seçilen sistem harfiyen uygulanmadığı takdirde bu yapıların sağlıklı olduğundan bahsetmek imkansızdır. Çünkü su yalıtımı problemlerinin sonradan çözüme kavuşturulması hem çok güç hem de çok maliyetli olmaktadır. Su ile ilgili problemlerin yaşandığı betonarme yapıların da ömrü, demir donatının korozyona uğraması nedeniyle diğerlerine kıyasla oldukça hızlı azalmaktadır.