İnsu Havuz ve Yapay Göletler, bugüne kadar çok sayıda prestijli projenin çözüm ortağı oldu. Başarı grafiğini her geçen gün arttıran firma, hizmet yelpazesini geliştirmeye devam ediyor. Genel Müdür Makine Yüksek Mühendisi Bülent Başaran, bu sene özellikle ülkemizde giderek yaygınlaşan hazır prefabrik havuz uygulamalarına öncelik vereceklerini açıklıyor. 

Firmanızın dünden bugüne geldiği nokta hakkında bilgi verir misiniz?

İnsu Havuz ve Yapay Göletler firması, uzun yıllar içerisinde sektörde kazandığımız tecrübe ve bilgi birimi sayesinde, 2017 yılı Şubat ayında yüzme havuzu ve yapay gölet uygulamalarını anahtar teslim yapmak amacıyla kurulmuştur.
İnsu Havuz bugüne kadar geçen sürede, ileri teknoloji ve mühendislik çözümleri ve sektördeki teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek, müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, kalite politikasının eksiksiz biçimde uygulanmasını sağlayan müşterilerimizin hayal ettiği tasarımlar doğrultusunda, suya hayat verdiği proje uygulamaları ile iki yılda önemli konut ve okul projelerine insan sağlığı ve güvenliğini birinci öncelik olarak ilke edinerek kaliteden ödün vermeden imza atmıştır. Özellikle yapay gölet uygulamaları ile sektörde birinci derecede tercih edilen bir marka olmuştur.

Hedef kitlenize hangi ürün ya da hizmetlerinizle çözüm sunuyorsunuz?

Firmamız değerli müşterilerinin her daim müşterilerine çözüm ortağı olma amacında olup,  yüzme havuzu yapımı ve onarımı, yüzme havuzu ekipman, aksesuar  ve kimyasal satışı, yapay gölet imalatları, prefabrik havuz uygulamaları, süs havuzu imalatı,  sauna imalatı, hidromasaj havuzları imalatı, şok havuzu imalatı, buhar odası ve kabini imalatı, Türk hamamı imalatı, kar odası, buz çeşmesi imalatı, tuz odası imalatı, macera duşu imalatı kısacası suyun olduğu bütün uygulama gruplarında hizmet vermektedir.

Çözüm sunduğunuz projelere örnek verir misiniz? 

Çözüm sunduğumuz projeler; Sinpaş GYO Aydos Country şantiyesi 2500 metrekare biyolojik göletler, süs havuzları ve sosyal tesis havuzları, Sinpaş GYO Aydos Ege Yakası süs havuzları  ve sosyal tesis havuzları, Bahçeşehir Kolejleri Pendik, Ataşehir, Trabzon, Beşiktaş, Samsun, Dragos kampüsleri havuz uygulamalarıdır. 

2019 yılında hangi konulara odaklanacaksınız, planlarınız neler?

Firma olarak birinci hedefimiz, rakiplerimizle rekabet edebilecek kalitede ürünler kullanarak, kısa sürede ülkemizde önemli bir marka olmak. Bu sene özellikle ülkemizde giderek yaygınlaşan hazır prefabrik havuz uygulamalarına öncelik vereceğiz. Prefabrik havuzlar uygulama süresi kısalığı, kolaylığı ve düşük maliyetleri ile son dönemlerde kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. 

Kurulumu oldukça pratik olan ve kullanışlı olan prefabrik havuzların son derece uygun fiyatlarla uygulamaları yapılabiliyor. Son yıllarda bahçesi geniş olan birçok insanın yaptırmayı tercih ettiği prefabrik havuzlar, istenilen büyüklükte ve genişlikte hazırlandığı gibi derinliği de istenilen şekilde ayarlanabiliyor. Önceden evlerimizin bahçesine bir havuz koydurmak en büyük lükslerden olarak bilinirdi; ancak şimdilerde bahçesi geniş olan herkes prefabrik havuzlar sayesinde çocukları için ya da kendileri için uygun maliyetlerle bir havuza sahip olabilme imkânına sahip oldular. Kurumsal tesislerin bile tercih ettiği prefabrik havuz çeşitleri son zamanlarda gün geçtikçe daha da yaygınlaşmaktadır.