1986 yılından bu yana müşterilerine hizmet veren Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, kaliteye ve yeniliğe önem veren isimler arasında. TSE standartlarına uygun üretim yapan firma, çözümleri ile markalı projelerin partneri. Bu projeler arasında İstanbul’un en önemli tarihi yapıları arasında yer alan Haydarpaşa Tren Garı yer alıyor. Gürbüz İskele Kalıp’ın projedeki çalışmasını Proje Koordinatörü Murat Bölük ile konuştuk.

KAMALI FLANŞLI İSKELELERİ İLE İŞLER DAHA HIZLI

Haydarpaşa Tren Garı’na dış cephe iskelesi olan Kamalı Flanşlı İskeleleri ile çözüm sunduklarını belirten Bölük, “Malzemenin teknik özelliklerine değinecek olursak; dikey elemanlar Ø48x3.00 mm kesitinde borulardan, flanşları 8 mm sacdan imal edilmektedir. Yatay ve çapraz elemanlar Ø48x2.50 mm kesitinde borulardan ve döküm kurtağızlı olarak imal edilmektedir. Malzemelerimiz sıcak daldırma galvaniz kaplamalıdır. TS EN ISO 1461 standartlarına uygundur. Sistemin tamamı TS EN 12810-1 belgelidir. Sistem dizaynı ve ürünlerimiz TS EN 12810-2, TS EN 12811-1, TS EN 12810-2 ve TS EN 12811-3 standartlarına uygundur.”dedi.
Ürünlerinin TS EN 3834-3 standartlarına uygun kaynak yapıldığını dile getiren Bölük, bütün imalatlarının İSO 9001:2008 kalite yönetim sistemine uygun olarak yapıldığının altını çizdi. Bölük, iskele sistemlerinde kullanılan boruların tamamının TS EN 10219-1 standartlarına sahip olduğunu aktardı.

YENİLİKÇİ VE ETKİN ÇÖZÜMLER

Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri olarak iskele kalıp sistemleriyle yurt içinde ve yurt dışında birçok projeye çözüm sunduklarını dile getiren Bölük, iskele ve kalıp sistemlerinin her inşaat projesi için yenilikçi ve etkin çözümler sunduğunu ifade etti.
Gürbüz İskele ve Kalıp Sistemleri olarak, kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden konturollü bir şekilde ilerlemeyi hedeflediklerini açıklayan Bölük, “Sektöründe gelişmesine katkı sağlamak amacıyla AR-GE çalışmamızı artırarak kalite ve güven konusunda sektörde daha iyi konuma gelmek istiyoruz.” Dye konuştu.