Asansör sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Cersan Asansör, kurulduğu 1994 yılından bu yana birçok başarılı çalışmaya imza attı. Asansör bakımı, onarımı ve montajı alanında müşterilerine hizmet veren firma, yurt içinin yanı sıra yurt dışında da öne çıkıyor. Azerbaycan ve Ukrayna’da da faaliyet gösteren Cersan Asansör, hem ürün hem de hizmet kalitesi ile öne çıkıyor.

YÜK ASANSÖRÜ İLE AVANTAJ SAĞLADI

Markanın çözüm sunduğu projeler arasında tasarım çizgisiyle günümüzün en prestijli projeleri arasında yer alan Haydar Aliyev Kültür Merkezi de yer alıyor. Marka bu önemli projeye 8000 kg kapasiteli 15 metrekare alana sahip, kuyu dibi 25 cm olan özel tasarım yük asansörü ile hizmet verdi. Üç katlı, dört duraklı, 12 metre seyir mesafeli, 8000 kg taşıma kapasiteli, 0,30 m/sn hızında, hidrolik sistem özelliğine sahip yük asansörü ile Cersan Asansör, projede işlerin hızlı ve güvenli bir şekilde ilerlemesinde katkı sağlıyor. 

İnsan, sedye, yük ve servis hizmetlerinde kullanılan elektrikli ve hidrolik asansörler ile yürüyen merdivenler, bina içi-dışı konstrüksiyon, kuyu oluşumu gerektiren ekstrem projeler üzerinde uzmanlaşan Cersan Asansör, müşterilerinin konvansiyel ve yenilikçi taleplerini TSE-CE ve ISO kalite standartlarına uygun olarak yerine getiriyor.