Elginkan Topluluğu’nun köklü markaları E.C.A. ve Serel ile yapı sektöründe faaliyet gösteren Elmor; seramik, banyo ve mutfak sektörünün dünyadaki en büyük fuarlardan biri olan Unicera Fuarı’nda ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 10-14 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da bulunan 750 m2’lik standında ziyaretçilerini karşılayacak olan Elmor, “Hayatı Kolaylaştıran Teknolojiler” konseptiyle 2020 Unicera’da yerini alacak.

2020 Unicera Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı kapsamında E.C.A. ve Serel, Ar-Ge mühendisleri ve endüstriyel tasarımcılar tarafından geliştirilen, trendleri takip eden, çevreci, sürdürülebilir ve hayatı kolaylaştıran ürünleriyle fuarda yer alacak. E.C.A. ve Serel’in tasarımları görücüye çıkarken, özellikle yapı uygulamaları profesyonellerine katkı sağlayacak yepyeni çözümler ve ileri teknoloji prototipler de gözler önüne serilecek.

E.C.A. Concept ile yerli üretimde bir ilk
2020 Unicera Fuarı’na hazırlanan E.C.A. yetkilileri,  E.C.A. Concept ile kişiye ve kuruma özel armatür üretiminin startını verdiklerini açıkladı. Fuar öncesinde, 3D yazıcıyla üretilen inovatif armatür üretimine geçtiklerinin müjdesini veren yetkililer, söz konusu armatürlerin tamamen kullanıcının estetik ve fonksiyon arayışına uygun olarak tasarlandığını ifade ettiler. Türkiye’de ilk kez E.C.A. tarafından sunulan bu hizmet, yakın bir zamanda aktif olarak kullanıcılarla buluşacak. 

BANO ARMATÜRLERİ AKILLANIYOR

Dijitalleşmenin etkisiyle dönüşen ürün gelişimi süreçlerine hızla adapta olan E.C.A.’nın yeni nesil banyo armatürü çözümleri E.C.A. I-San-Tech Unicera’da olacak. 2021’de raflarda olacak ürünlerin içinde dokunmatik ayna, sesli komutla çalışan armatürler, bataryadaki su sızıntısını haber verecek kontol sistemleri yer alacak. Akıllanma kavramını armatür teknolojilerinde şekillendiren E.C.A’nin diğer tüm ürünleri üzerindeki teknoloji ve yenilik etkisi de fuar boyunca gözlemlenebilecek. Armatürlerinde hijyen teknolojisi uygulayan ve mix bataryalarına 20 yıl garanti veren tek marka olarak E.C.A.’nın yeni nesil armatür tasarımları ve eviye bataryalarındaki serileri yine 2020 Unicera Banyo, Mutfak ve Seramik Fuarı’nda olacak. 

Mimarların hayatını kolaylaştıran yepyeni bir teknoloji
Ankastre serilerde özellikle mimarların hayatını kolaylaştıracak tek tip sıva altı çözümler üreten E.C.A., bu yepyeni hizmeti ve farklı formlardaki armatür tasarımları  ile 2020 Unicera. Fuarı’nın cazibe merkezi olacak. Mimar ve mühendislerin uygulamalarına katkı sağlayacak bir yenilik olarak karşımıza çıkan ürün,  E.C.A.’nın fonksiyonellik misyonunu da vurgulamış olacak. Mimarlar ve mühendisler, çok sayıda ve çeşitteki ankastre ürün ve model seçeneği içinde farklı arayışlara girmeden E.C.A.’nın tek tip sıva altı çözümüyle kullanışlı ürünlere tanışacak. 

E.C.A.’nın özellikle evde yaşlı ve çocukların güvenliğini sağlayacak, otel gibi toplu kullanım alanlarında haşlanma riskini minimize edecek ürünü Thermo Safe armatürler 2020 Unicera Banyo, Mutfak ve Seramik Fuarı’nda kendine yer bulacak. Türkiye’de ilk kez E.C.A. tarafından üretilen Thermo Safe bataryalar, su sıcaklığını maksimum 45 C°’de tutuyor. Ani basınç değişikliklerinden kaynaklanan sıcaklık değişimlerinden koruyan bu sistem sayesinde kullanıcıların sıcak su şoklarına maruz kalmaları önleniyor. Bu sayede özellikle yaşlılar, çocuklar ve engelliler için güvenli ve konforlu kullanım sağlanıyor. Serel’in 2019 Unicera’da sergilemiş olduğu banyo mobilyası koleksiyonları bu yıl yenilenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Mobilya çözümleriyle birlikte trend olan ince kenarlı ürünler ve mat renk koleksiyonlarına atıfta bulunan yeni seriler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.