GF Hakan Plastik’in bünyesinde bulunduğu GF Piping Systems’ın geçmiş senelerde kendi operasyonlarında meydana gelen olaylardan çıkarılan derslerden hareketle geliştirdiği Hayat Kurtaran Kurallar, markanın İş Sağlığı ve Güvenliği sistemlerinin sürekli iyileştirilmesi ve bu kültürün güçlendirilmesi amacıyla uygulanıyor. Bu kurallar, her çalışan kadar tesis ziyaretçileri, müteahhit, müteahhit çalışanı, geçici işçi gibi faaliyetlerden doğrudan etkilenen tüm kişiler için geçerlilik taşıyor.

ADERAN GLOBAL'DEN YENİ PROJE: "ARASTA" ADERAN GLOBAL'DEN YENİ PROJE: "ARASTA"

GF Hakan Plastik Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı olan Batuhan Besler’in de katıldığı ve 8 ana maddeden oluşan Hayat Kurtaran Kuralların örnekleriyle açıklamalarının yapıldığı eğitimde, aynı zamanda kaza riskleri, örnekleri, meydana geliş nedenleri ve sonuçları üzerinde tartışıldı.  

GFPS Sürdürülebilirlik Başkanı Dominik Scherer ve Sürdürülebilirlik Program Müdürü Francesca Viggiano’nun video mesajlarının da yayınlandığı seminerde iş sağlığı ve güvenliğinin marka için önemi, bu kültürün korunması, güçlendirilmesi ve iş kazalarının azalması yönünden herkesin katkısının ne derece değerli olduğun altını çizdi. “Sadece birlikte çalışarak sıfır kazayı gerçeğe dönüştürebiliriz” mesajı aktarıldı.