Sektörünün güçlü markaları arasında yer alan Sarıtaş Yapı Malzemeleri, geniş ürün ve hizmet kalemi ile farklı uygulama alanlarına hizmet veriyor. Firmanın çözüm sunduğu uygulama alanlarından biri de havuzlar. İnsan sağlığı açısından kullanılan ekipmanların kaliteli olması gereken havuz projelerine Sarıtaş Yapı Malzemeleri, tecrübesi ile avantaj sunuyor. 

MAKSİMUM VERİMLİLİK SUNUYOR

Çalışmalarında müşteri memnuniyetine odaklanan marka, havuz ve biyolojik gölet projelerinin en temel ihtiyacı olan tesisat yapımında kaliteli çözümleriyle öne çıkıyor. Havuzun betonarme işleri haricinde iç tesisat işlerini kapsayan sirkülasyon pompaları, devridaim pompaları, tahliye hatları ve taşmalıkların tesisat işlerinin yanı sıra ön filtreli pompalar, kum filtreleri ve bunların aksesuarları alanında hizmet veren firma bu çalışmalarında kaliteli ekipman kullanarak müşterisine uzun ömürlü çözümler sunuyor. Aynı zamanda profesyonel kadrosu ile kaliteli ekipmanı doğru uygulama ile gerçekleştirerek havuzların sorunsuz bir şekilde işlev göstermesini sağlıyor. 

İstanbul’dan Ankara’ya kadar birçok önemli projenin havuzlarında tercih edilen Sarıtaş Yapı Malzemeleri; üst yapı, altyapı, sulama, damlama, tarımsal veya havuz sistemi olmak üzere geniş bir alanda müşterilerine çözüm sunuyor. Ağırlıklı olarak çalıştığı altyapı ve sulama ürün gamı başta olmak üzere tüm ürünlerinde kaliteyi en uygun fiyatlarla sunuyor, katma değer sağlıyor.