1994 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Decostone Yapı Kimyasalları, sektörünün başarılı isimleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar birçok başarılı işe imza atan firma, 2007 yılında DECOSİL markasıyla EPS&XPS dış cephe ısı yalıtım levhası ve iç-dış cephe süslemeleri imalatına başlamış, ardından 2009 yılında yeni yatırımı olan Decostone markası ile yapı kimyasalları imalatında da faaliyet göstermeye başlamıştır. En son teknolojiyle üretim gerçekleştiren Decostone Yapı Kimyasalları, geniş ürün gamı ile inşaat sektörüne hizmet veriyor. 

ODAĞINDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAR

Isı yalıtımı, su yalıtımı ve ıslak zemin ürünlerinin üretimini tam otomatik makinelerle gerçekleştiren firmanın odağında ise müşteri memnuniyeti var. 
Bir yapının temelden çatısına kadar birçok alanında kullanılmaya yönelik çözümleri bulunan markanın hizmet verdiği en önemli uygulama alanlarından biri havuzlar. Yüzme, olimpik ya da süs havuzlarında olası su sızıntılarına karşı su yalıtımının uygulanması hem konfor hem de güvenlik açısından önem taşıyor. Decostone Yapı Kimyasalları üretimini yaptığı su yalıtım çözümleri ile havuzlara güvenli çözümler sunuyor. Decokristal-402 Kristalize Su İzolasyon Harcı ve Decostone Emprenye -W isimli ürünleriyle hizmet veren marka kalitesiyle uzun ömürlü, konforlu ve güvenli bir uygulamaya imkan tanıyor. 
Yaşam standartlarına önem veren Decostone Yapı Kimyasalları, Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2008, TSE – TSEK – CE standart belgeleriyle kalitesini ispatlıyor.