Temelleri 1997 yılında atılan Sarıtaş Yapı Malzemeleri, edindiği tecrübe ve bilgi birikimiyle bugün sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Geniş bir ürün gamıyla ile müşterilerine hizmet veren marka üst yapı, altyapı, sulama, damlama, tarım veya havuz ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Peyzaj alanında da faaliyet gösteren Sarıtaş Yapı Malzemeleri, distribütörü olduğu Rainbird markasının ürünlerinin de satışını yapıyor. 
Yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan firma, kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine katma değer sağlamaya odaklanıyor. 

Sarıtaş Yapı Malzemeleri’nin hizmet verdiği en önemli ürün grupları arasında havuz yer alıyor. Sarıtaş Yapı Malzemeleri Genel Müdür Ali Sarıtaş, havuz ve biyolojik gölet sektöründeki çalışmalarının diğer çalışma alanlarına bağlı olmakla birlikte farklılık gösterdiğini ifade ediyor. Bu sektörde havuz projelerinin tesisat yapımını üstlendiklerini aktaran Sarıtaş, “Havuzun betonarme işleri haricinde iç tesisat işlerini kapsayan sirkülasyon pompaları, devridaim pompaları, tahliye hatları ve taşmalıkların tesisat işlerinin yanı sıra ön filtreli pompalar, kum filtreleri ve bunların aksesuarları alanında hizmet veriyoruz.” diyor.

İstanbul’dan Antep’e kadar yurt içinde hayata geçen birçok önemli biyolojik gölet projesinin malzeme teminini firmalarının yaptığını ifade eden Sarıtaş, 20 yılı aşkın süredir bu sektörde faaliyet gösterdiğini, sektöre önderlik ettiğini ifade ediyor. Piyasada kullanılan ürünlerin hemen hemen birbirine benzer özelliklere sahip olduğunu dile getiren Sarıtaş, “Firmamızı farklı kılan ise doğru yerde en doğru ürünü kullanmak ve söz verdiğimiz zamanda çalışmalarımızı gerçekleştirmek. Bunu yapabildiğiniz de müşterilerinize katma değer sağlamış oluyorsunuz. Uzun yıllar bu sektörde çalışmış profesyonel çalışanlarımızla müşterilerimize bu kaliteyi sunabiliyoruz.” diye sözlerini tamamladı.