Sektörünün güçlü isimleri arasında yer alan Sarıtaş Yapı Malzemeleri, 1997 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor. Havuz malzemeleri altyapı ürünleri, altyapı ve üstyapı inşaat grubu ürünleri, peyzaj alanında hizmet veren firma geniş bir ürün gamına sahip. 
Sarıtaş Yapı Malzemeleri’nin havuz alanındaki çözümleri arasında havuz içi aydınlatmaları da yer alıyor. Firma kaliteli havuz içi aydınlatmaları ile havuz projelerine uzun ömürlü ve kaliteli çözümler sunuyor. 

Müşteri memnuniyetine önem veren markayı farklı kılan en önemli unsur doğru yerde en doğru ürünü kullanarak ve söz verdiği zamanda çalışmalarını gerçekleştirmek. Bu bakış açısı ile müşterilerine katma değer sağlayan firma, aynı zamanda havuz projelerinin tesisat yapımını üstleniyor. Havuzun betonarme işleri haricinde iç tesisat işlerini kapsayan sirkülasyon pompaları, devridaim pompaları, tahliye hatları ve taşmalıkların tesisat işlerinin yanı sıra ön filtreli pompalar, kum filtreleri ve bunların aksesuarları alanında hizmet veriyor.