Çukurova Bölgesel Havalimanı, Türkiye'nin Mersin ilinin Tarsus ilçesinde yapımı devam eden uluslararası uçuşlar yapılacak yeni bir havalimanıdır. Adana ve Mersin illerine hizmet verecek olan havalimanının yapım ihalesi 15 Aralık 2011'de gerçekleştirildi. Halen altyapının yüzde 99'u, üstyapının yüzde 42'si tamamlanmış olan ve bittiğinde Türkiye'nin dördüncü büyük havalimanı olacak, Mersin ve Adana başta olmak üzere çevre illere büyük katkı sağlaması beklenen Çukurova Bölgesel Havalimanının inşaatında Kozuva Şirketler Grubu tarafından yapımına devam edilmektedir. Şirket bünyesinde inşaat işlerini üstlenen KZV İnşaat firması Layher Allround flanşlı iskeleleri tercih etmiştir.

YAPISAL DOĞRULAMALARI SAYESİNDE MONTAJDA BİR AKSAMA KESİNLİKLE OLMAZ

Tamamen uyarlanabilirliği sayesinde Allround iskele, farklı mimari tasarımlı düzensiz yapılar için mükemmel bir seçimdir. Allround iskele ile tüm çalışmalar çok etkili bir şekilde gerçekleştirilebilir. Standart montajdan herhangi bir sapma olursa mevcut bulunan yapısal doğrulamaları sayesinde montajda bir aksama kesinlikle olmaz.

"DAHA FAZLA OLANAK" SÖZÜNÜ GERÇEKLEŞTİRMESİNİ SAĞLAR

Geniş ve iyi tasarlanmış malzeme çeşitliliği sayesinde sayısız uygulamalara ve genişletmelere olanak sağlar. 75 yılı aşkın süredir yenilikçi iskele sistemleri lideri Layher, müşterilerinin uzun süreli başarısı için iskele sistemlerini geliştirmeye devam etmektedir.

İZOCAM'A 3 AYRI PRESTİJLİ ÖDÜL! İZOCAM'A 3 AYRI PRESTİJLİ ÖDÜL!


Layher’in müşterilerine verdiği “Daha Fazla Olanak” sözünü gerçekleştirmesi sağlar. Layher ürünleri dayanıklıdır, uygulanabilir tüm standartlara uygundur ve bu sayede tüm ürünler birbirine entegre bir şekilde kullanılarak maksimum faydalar sağlar.