Dünyanın en iyi askeri okulları sıralamasında ilk onda bulunan, 109 yıllık geçmişe sahip Hava Harp Okulu’nun, Rönenans Holding şirketi REC Uluslararası İnşaat tarafından inşa edilen yeni binaları için Aldağ’ın fancoil cihazları hizmet sunacak.

"YEŞİL ALAN TEMEL BİR İHTİYAÇ" "YEŞİL ALAN TEMEL BİR İHTİYAÇ"

BİN ADET CİHAZIN ÜRETİMİNİ YAPACAK

İstanbul Yeşilköy'de konumlanan Hava Harp Okulu Binaları 1’inci Etap İnşaatı, 320 milyon TL yatırım hacmine sahip olup, bünyesinde farklı kullanım amaçları olan binalar ve depolar yer alıyor.

Firma, kanun hükmünde kararname ile 2016'da Milli Savunma Üniversitesi'ne bağlanan Okul için toplam bin adet fancoil cihazı üretimi gerçekleştirecek.

Üretilecek cihazların 750 adedi 2,12 – 4,91  kW soğutma kapasitesi aralığında, 2 borulu  gizli tavan tipi cihaz olup, 230 adedi 1,86 – 9,925  kW soğutma kapasitesi aralığında 2 borulu dört yöne üflemeli üniteler olacak. Okulun yeni yapılarında ayrıca, Aldağ’ın her biri 10,76 kW soğutma kapasitesine sahip 20 adet fancoil cihazı da hizmet verecek.

PROJE OFİSLERİ TARAFINDAN DA TERCİH EDİLİYOR

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da değişkenlik gösteren pazar talep ve beklentilerini yakından takip eden, hızlı uyum sağlayan, teknoloji geliştirme yetenekleri bulunan Aldağ, bünyesindeki Ar-Ge merkezinin özgün fancoil tasarımları, sahip olduğu BIM kataloğu ile Revit gibi BIM yazılımlarıyla çalışan çağdaş proje ofislerinin de öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

Şirketin söz konusu cihazlarında; dinamik ve statik balansı alınmış kendinden motorlu çift emişli, direkt akuple, üç hız seçimine olanak tanıyan santrifüj fanlar kullanılıyor. Bu sayede cihazların güvenli ve sessiz bir şekilde çalışması sağlanıyor.

Bataryaları ise en yüksek ısıl verimliliğe sahiptir. Polipropilen malzemeden imal edilen G2 sınıfında, yıkanabilir, kızaklı ve kolay sökülüp takılabilen, özel olarak tasarlanan filtreler, servis-bakım kolaylığı ve ekonomisi sunuyor.

Aldağ’ın hedefine geleceği alan Ar-Ge Merkezinin yanında Yalın Üretim Yöntemlerini uygulayan Manisa Akhisar Tesisi ile markasını taşıyan tüm cihazlar gibi fancoilleri de “sürekli iyileştirme” sürecinde gelişimine devam ediyor ve kalite çıtasını sürekli yukarı doğru taşıyor.