Kiremit ve tuğla sektörünün yarım asrı deviren nadir firmalarından olan Hatipoğlu Güneş Kiremit, yeni hizmete açılan Manisa'daki açık alanı 5 bin m², kapalı alanı 2 bin m² olan beton kiremit fabrikasında da beton kiremit ürünleri üretimine ve çatı detay çözümleri konusunda hizmet vermeye başladı. Hatipoğlu Güneş, Manisa'daki fabrikasına ek olarak Kütahya'daki açık alanı 38 bin 556 m², kapalı alanı 10 bin 642 m² olan fabrikasında tabii ve suni kurutma sistemleriyle kiremit üretiyor.

RENKLİ BETON KİREMİT VE AKSESUARLARI FRİG VE KYBELE SERİLERİNDE!

Hatipoğlu Güneş Kiremit her zevke hitap eden, geniş renk yelpazesine sahip beton kiremit ve aksesuarlarını şimdi yeni Manisa fabrikasında da müşterilerine sunuyor. En zor hava koşullarına dayanıklı, su sızdırmaz ve donmalara karşı garanti altında olan A1 sınıfı yanmaz renkli Hatipoğlu Güneş beton kiremitleri, sıcak ve soğuğa karşı da çatı yalıtımına katkı sağlıyor. TSE belgeli, ISO 9001, ISO 14001 standartlarında üretilen ve CE sertifikasına sahip Hatipoğlu Güneş renkli beton kiremitleri uzun yıllar çatılarınızı güvenle koruyor.


ÇATI DETAY ÇÖZÜMLERİNE DAİR ARADIĞINIZ HER ŞEY

Kaliteye ve yeniliğe verdiği önemle, yıllar içinde kendini profesyonel çatı detay çözümleri alanında da geliştiren ve çatılar için ihtiyaç duyulabilecek her detayı ürün gamına katan Hatipoğlu Güneş, müşterilerine çatı detay çözümleri alanında en iyi ürünleri sunabilmek için yaklaşık 400 çeşit çatı aksesuarı üretme kapasitesine sahip olan iş ortağı Wabis ürünlerini de bünyesinde bulunduruyor. 


 

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNÜN İHRACAT LİDERLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNÜN İHRACAT LİDERLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ