Gerçekleştirdiği yatırımlarla gücüne güç katan Obal Alüminyum, Alufour Systems markası ile prestijli projelerde yer almaya devam ediyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde hayata geçen AVM, konut, hastane, eğitim gibi farklı tipolojideki projeler tarafından tercih edilen marka, geniş ürün portföyü ve kalitesiyle öne çıkıyor. 

YÜKSEK PERFORMANSLI SİSTEMLER

Bugüne kadar İstanbul Yeni Havalimanı, Ankara’da Horizon Life, Büyükçekmece Devlet Hastanesi, İtalyan Büyük Elçiliği-İstanbul, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi -Ankara, Mavi Plaza -Maltepe, Ebzer Otel-Ankara gibi projelere çözüm sunan Alufour Systems’in tercih edildiği prestijli projelerden biri de Türkiye’nin en önemli hastane projeleri arasında yer alan Hatay Şehir Hastanesi. Marka yüksek performanslı sistemleri ile projeye hem konforu hem de estetiği bir arada sundu. 
Yurt içinin yanı sıra yurt dışında birçok ülkede tercih edilen marka hızlı teslimat, ürün kalitesi, çözüm odaklı iş birliği ve teknik konularda hızlı geri dönüşüyle müşterilerine avantaj sağlıyor.