Kurulduğu günden bugüne başarısını her geçen gün arttıran Terrawool, hem teknolojiye verdiği önemle hem de üretim gücüyle de isminden söz ettiriyor. Üretim tesisleri Kayseri İncesu merkez ilçe sınırları içerisinde yer alan organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firma ürün kalitesi ile bugüne dek birçok prestijli proje tarafından tercih edildi. Bu projelerden biri de Türkiye’nin en önemli hastane yapılarından biri olan Hatay Devlet Hastanesi projesi. 

Sağlık hizmetlerinde şehrin en önemli kurumu olacak olan hastanenin hasta sirkülasyonu oldukça yüksek. Hastanenin inşaatında kaliteli malzemeler tercih edildi. Bu projede  kullanılan malzemelerinden biri de Terrawool’un taş yünleri. Terrawool, Hatay Devlet Hastanesi projesine ısı ve ses yalıtımında yüksek performanslı taş yünleri ile avantaj sundu. 

Üretiminde teknolojiye önem veren Terrawool’un fabrikası ileri teknoloji ile donatılmış bulunuyor. Terrawool, üretim tesislerinde yılda 80 bin ton kapasite ile her ebat ve cinste taş yünü üretimi yapıyor.