1933 yılında Konya’da faaliyete başlayan Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş., ürün ve hizmet kalitesi ile tercih edilen bir marka. Tecrübesini ve üretim gücünü her geçen arttırarak başarısını daha da yukarıya taşıyan firma,  “Kaliteli ürün, Memnun müşteri” anlayışı ile her geçen gün lider konumunu sağlamlaştırıyor. Yeniliğe ve teknolojiye önem veren Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş., 2017 yılında 20 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 70 bin metrekarelik yeni üretim alanına yatırım yapmış, üretim kapasitesini yıllık 70 bin m3’ lere ulaştırararak önemli bir çalışmaya imza attı. Bu büyük yatırımla birlikte profesyonel, idari ve üretim kadrosunu da genişleten marka; masif paneller, lambiri döşemeler, uygulama elemanları, kereste çeşitleri ve inşaat ekipmanları ürün başlıkları ile müşterlerine geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

FİLM KAPLI PLYWOOD İLE BETON YÜZEYLERİ DAHA DÜZ

İnşaat ekipmanları ürün başlığı altında laminant parke, mdf, OSB ve plywood ürünleri ile çözüm sunan Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş., kalitesi ile kullanıcısına avantaj sağlıyor. Marka, inşaat sektöründe büyük oranda ahşap kalıpların yerini alan plywoodu filmli ve filmsiz olarak imal ediyor. Film kaplı plywood, sadece beton yüzeyini daha düz elde etmek amacı ile kullanıllarak avantaj sağlıyor.
Kalıp işlerinde, iç bölme ve çatı kapama işlerinde, iskele platformlarında, zemin işlerinde kullanılan plywood ayrıca konteyner zeminlerinde, otobüslerde, kamyon ve tır dorselerinde, gemi inşasında, müzik aletlerinde, sahne ve tribün inşaatlarında, spor salonu zemini ve platform inşaatlarında, makine model yapımında, oyuncak sanayisinde de kullanılmaktadır.
Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş., müşterilerinin ihtiyaçlarına kaliteli ürünlerle cevap verebilmek adına sürekli kendisini geliştirmeye devam ediyor.