Halimoğlu Fasarit Boya'nın inşaat sektöründe ısı yalıtım çözümleri için sunduğu Thermo-Tec® ısı yalıtım sistemlerine ait yapıştırıcı, harç, levha, profil, file, dübe ve diğer malzemelerin detaylarına aşağıdaki ilgili ürün başlıklarına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Temelleri 1964 yılında atılan Halimoğlu Fasarit Boya, bugün sektörün bilgi ve tecrübesi ile öne çıkan markaları arasında yer alıyor. Hem üretimde hem de ürünlerinde teknolojiyi yakından takip eden firma, su bazlı iç ve dış cephe boyaları üretimiyle başladığı üretimde 2002 yılında çimento esaslı yapı kimyasallarını ürün gamını eklemesi ile geniş bir yelpazede inşaat sektörüne çözüm sunmaya başladı.

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarına güvenilir, yüksek nitelikli, sorun çözücü katma değerli ürünler sunan marka İstanbul Kayabaşı ve Hadımköy’de olmak üzere iki üretim tesisi bulunuyor. Kayabaşı üretim tesislerinde Thermo-Tec dış cephe ısı yalıtım sistemleri, Cera-Tec seramik yapıştırıcı ve derz dolguları, Aqua-tec su izolasyon ürünleri, Floor-Tec zemin kaplama sistemleri ve Restore tamir harçları üretirken; Hadımköy üretim tesislerinde ise su bazlı dekoratif iç ve dış cephe boyaları, akrilik esaslı duvar macunları, tekstürlü boyalar ve hazır dekoratif sıvaların üretimini yapıyor. 

Thermo-Tec® ısı yalıtım sistemleri ile enerji verimliliğine katkı sağlıyor

Halimoğlu Fasarit Boya’nın inşaat sektörüne sunduğu en önemli ürünlerden biri ısı yalıtım çözümleri. Firma ısı yalıtım çözümleri için sunduğu Thermo-Tec® ısı yalıtım sistemlerine ait yapıştırıcı, harç, levha, profil, file, dübe ve diğer malzemelerle inşaat projelerine verimli çözümler sunuyor. Kalitesi ile öne çıkan Thermo-Tec® ısı yalıtım sistemleri hem yüksek performans hem de uygulama kolaylığı sağlıyor.