İskele sistemleri ile inşaat sektörüne hizmet veren Yağmur İskele Sistemleri, sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Geniş bir ürün gamına sahip olan markanın çözüm sunduğu en önemli uygulama alanlarından biri de yapıların dış cepheleri.

Zorlu hava şartlarına maruz kalan yapıların dış cephelerinde, işlerin aksamaması ve iş kazalarının yaşanmaması için doğru iskele sistemlerinin kullanılması önemli. Yağmur İskele Sistemler, tecrübesi ile bu ihtiyaca en uygun çözüm sunan markalar arasında yer alıyor. Marka yapıların dış cephe uygulamalarına, TS EN 12810 standartlarına göre ürettiği güvenlikli iskele ve flanşlı iskele sistemleri ile çözüm sunuyor. Otomasyon sistemleri üretim gerçekleştiren Yağmur İskele Sistemleri, üretiminde otomatik kaynak robotları, otomatik kesim makinaları, roll-form makinaları ile üretim kalitesini yükseliyor. 

HIZLI VE GÜVENLİ ÇÖZÜM

Sacdan imal merdivenli platform, çelik platform ve topukluk diye adlandırdığımız ürünlerini roll-form hattında çekerek, daha mukavemetli olarak üreten marka, güvenlikli iskele panolarını darbelere karşı dayanıklı olması ve kırılmaması için dövme pim kullanıyor. Firma üretiminde kullandığı bu yüksek teknoloji ile iskele sistemlerini daha mukavemetli kılıyor. Yüksek kaliteli güvenlikli iskele ve flanşlı iskele sistemleri ile Yağmur İskele Sistemleri, personelin güvenli bir ortamda çalışmasına imkan tanıyor. Ayrıca işlerin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayarak yatırımcıya zaman kazandırarak inşaat maliyetlerini düşüyor. 

Yurt içinde birçok prestijli projeye güvenlikli iskele ve flanşlı iskele sistemleri ile çözüm sunan marka, aynı zamanda yurt dışında da tercih ediliyor. Yağmur İskele Sistemleri, geniş ürün gamı ile 32 ülkeye ihracat yapıyor.