Sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan CDA Asansör, profesyonel kadrosu ile müşterilerine güvenli çözümler sunuyor. Markanın çalışmalarını, Genel Müdür Mustafa Kömür ile konuştuk. 

Hangi ürün ve hizmetlerinizle müşterilerinize çözüm sunuyorsunuz?

Konut asansörleri, makine dairesiz asansörleri, yük asansörleri, panoramik asansörler, özel asansörler, monşarz asansörleri, araç asansörleri, yürüyen merdivenler gibi asansörlerin montaj, bakım ve revizyon hizmetlerimizle müşterilerimizin yanındayız. Aynı zamanda bakım servis hizmeti de veriyoruz.

Güvenlik ve konfor açısından önemli olan asansörlerde, bu kriterden ödün vermemek için asansör tercihinde neye dikkat edilmeli sizce? 

Asansör aylık bakımlarının, düzenli sertifika sahibi yetkili firma ve kişiler tarafından iş güvenliğine uygun bir şekilde ve doğru zamanda yapılmalı, standarda uygun malzeme kullanılmalıdır.

Önümüzdeki süreçte neyi hedefliyorsunuz?

Tüm montajlarımızı CE ve teknik servis desteğimizi TS-EN-13015+A1 standartı ile gerçekleştirmekteyiz. Bu sorumluluk bilinciyle hep birlikte ”Geleceği bekleyen değil, karşılayan olmaya” devam edeceğiz. Mutlu bir gelecek hepimizin olsun…