Temelleri 1973’te Ankara’da atılan Gür Metal Kasa, yeniliğe ve teknolojiye verdiği önemle bugün birçok önemli projenin öncelikli tercihi. Ankara’da yer alan fabrikalarında sac kapı kasası, yangın kapısı, şaft kapağı ve çok amaçlı sac kapı üretimi yapan firma, projelerin ihtiyaçlarına uygun özel çözümlerde sunuyor. 

Yenilikçi çizgisi ışığında sürekli Ar-Ge çalışmaları yapan firmanın tercih edildiği projelerden biri de güvenliğin önemli olduğu hastane yapıları. Sirkülasyonun yoğun olduğu hastane yapılarında kullanılan yapı malzemelerinin yangına karşı dayanımı güvenlik açısından önem arz ediyor. Gür Metal Kasa, kaliteli sac kapı kasası, yangın kapısı, şaft kapağı ve çok amaçlı sac kapılarıyla bu projelerin en önemli destekçileri arasında yer alıyor. 

YANGIN KAPILARI İLE GÜVENLİĞİ ARTTIRIYOR

1973’te başladıkları bu yolculukta birçok projeye imza attıklarını ifade eden Firma sahibi Selim Hakan Güler; okul, hastane, resmi bina, devlet daireler, AVM’ler, askeri binalar, hapishaneler, havalimanları gibi yapılara çözüm sunduklarını açıklıyor. Güler, son yıllarda yaptıkları projeler arasında İstanbul Sarıyer Devlet Hastanesi, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Suriye’de devletimiz tarafından yapılan iki adet şehir hastanesi, Eskişehir Şehir Hastanesi’nin de yer aldığını vurguluyor. 

Yangın kapılarının TSE tarafından test edilmiş, E120-EI60 ve E180-EI120 sınıflarında belgelendirilmiş olduğunu vurgulayan Güler, “Birçok projede 120 dk. yangına dayanıklı kapı istenmektedir. Biz de belgelerimiz sayesinde bu projelere çözüm sunabiliyoruz. Yangın kapılarımız standart veya proje ölçülerinde üretilebilmektedir. Yüksek teknolojili tam otomatik kesim büküm hatlarımızda hassas olarak üretilen parçalar, alanında uzman kadromuz tarafından birleştirilmektedir. Sac kapı kasası ve yangın kapısı bir bütün haline getirildikten sonra son teknoloji elektrostatik boya ünitemizde boyanarak paketleme işlemine geçmektedir. Ürünlerimiz kabarcıklı naylon ile boyasına zarar gelmeyecek şekilde paketlendikten sonra sevke hazır hale gelmektedir.” Diyor.