Lansmanı temmuz ayında yapılan GEP CLUB ile birlikte bir ayda 9 webinar düzenleyerek sektöründe bir ilk gerçekleştiren Günsan, 3 yıl içinde Türkiye’deki tüm elektrikçilerin yüzde 50’sine ulaşmayı hedefliyor.

Yenilikçi ürünleri ile sektörde fark yaratan Günsan, Türkiye çapında elektrikçileri ve tüm iş ortaklarını buluşturduğu avantajlı online platformu GEP CLUB ile ülke genelinde 100 iş ortağına ulaştı.  Temmuz ayında lansmanı yapılan GEP CLUB ile elektrikçilerin Günsan ürünlerine ve kampanyalarına, e-öğrenimlerine ve teknik kaynaklara kolaylıkla ulaşmasını sağlayan Günsan, dijital dünyada rekabette öne çıkarak yeni deneyimler elde etmelerine de katkı sağlıyor.

Hedef Türkiye genelinde tüm elektrikçilere ulaşmak

Yenilikçi ürünlerinin yanı sıra dijitalleşmeye yaptıkları yatırımlarla da sektörde ilklere imza attıklarını söyleyen Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, “Tüm iş ortaklarımızı tek noktada birleştirme hedefiyle hayata geçirdiğimiz GEP CLUB platformu, hızla dijitalleşen dünyada sektörümüz için de bir ilk. Henüz lansmanını geçtiğimiz ay yapmamıza rağmen şimdiden Türkiye genelinde iş ortaklarımızın sayısını artırdık. Tüm bayilerimize düzenlediğimiz webinar yayınları ile GEP CLUB’ı anlattık, bilgi verdik. Hedefimiz 3 yıl içinde Türkiye’deki elektrikçilerin en az yarısına, ilerleyen süreçte ise tamamına ulaşmak ve aramızdaki iş birliğini artırarak,  elektrikçilerimizin iş süreçlerine katkı sağlamak.” dedi.

Elektrikçilere kazandıran platform!

Günsan’ın yeni platformu GEP CLUB’a www.gepclub.com adresinden veya cep telefonunuza Biggymobil uygulamasını indirerek, Gepclub proje kodu girilerek üye olunabiliyor. Ücretsiz üye olunabilen GEP CLUB’da, elektrikçiler Günsan onaylı iş ortaklarından satın aldıkları her ürünle puan kazanıyor. Puanlarını anında kullanabilecek olan elektrikçilerin, Günsan’ın sürpriz fırsatlarından da faydalanarak puanlarını artırabilecek. www.gepclub.com  üzerinden GEP CLUB üyesi elektrikçiler online ve geleneksel Günsan eğitimlerine katılarak, zengin içerikli montaj ve teknik bilgi videolarını izleyerek ve anketlere katılarak mesleki bilgilerini güçlendirebiliyor ve sistem üzerinde puan kazanmaya devam ediyor.