Anahtar ve priz sektörüne yenilikçi ürünler kazandıran Günsan, Türkiye genelinde bayileriyle olan iletişimini ileriye taşıyan etkinliklerine devam ediyor. Bayilerini düzenlediği seminerlerle bilgilendiren Günsan, geçtiğimiz günlerde Tokat ve Sivas’ta elektrikçilerle buluşarak; Günsan Elektrik uzmanlığını paydaşlarına tanıttı. Sektörünün gelişimine katkı sunan etkinlikte, ürün gruplarıyla ilgili teknik konularda katılımcıların soruları yanıtladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

YEŞİL ENERJİ EŞİTTİR ÇEVRE DOSTU BİNA YEŞİL ENERJİ EŞİTTİR ÇEVRE DOSTU BİNA

BAYİ İLETİŞİMİNİ GÜÇLENDİREN ÇALIŞMALARINA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK 


Tasarım ve inovasyonu bir araya getirerek kullanıcıların hayatına değer katan Günsan, önümüzdeki dönemlerde de bayi iletişimini güçlendiren çalışmalarına devam edecek.
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17 bin parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.