Sima Cephe, prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok konut, AVM, rezidans gibi farklı tipolojideki yapılarda sistemleri kullanılan markanın hizmet verdiği alanlardan biri de eğitim yapıları. 
Öğrenci ve çalışan sirkülasyonunun yoğun olduğu eğitim yapılarında kullanılan yapı malzemeleri hem konfor hem de güvenlik açısından önem taşıyor. Sima Cephe, uzun yıllara dayanan uzmanlığı ile eğitim yapılarına değer katıyor. Markanın bu alanda çözüm sunduğu projelerden biri de Güngören Güneşlitepe İlkokulu. Misek İnşaat’ın çalışmalarını yürüttüğü Güngören Güneşlitepe İlkokuluna, Sima Cephe çözümleri ile güvenli ve konforlu bir ortam sunacak. 

SİMA CEPHE’DEN KONFOR SAĞLAYAN ÇÖZÜMLER 

İstanbul/Kurtköy Sanayi Mahallesi içeresinde 2 bin metrekare açık alan ve 2500 metrekare kapalı alanda faaliyetlerini gösteren Sima Cephe’nin tesislerinin tamamı CNC otomasyon sistemiyle farklı konseptlere hizmet veriyor. Çalışmalarını daha geniş tutarak müşterilerinin taleplerine maximum derecede cevap verebildiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Karakoç, Sima Cephe olarak cephe sistemleri, doğrama ve kapılar, cephe kaplamaları, güneş koruyucu ve kırıcı sistemler, transparan cepheler, panel cephe sistemleri, otomasyon kapı ve pencere sistemleri, skylight sistemlerinin yanı sıra çelik konstrüksiyon işleri ve imalatını yaptıkları lazer kesim mesh, perfore saç imalatı, giyotin, özel bağlantı aparatları ve ankrajlar gibi alanlarda da çalışmalarının mevcut olduğunu aktardı. 

Sima Cephe olarak öncelikle çalışanlarının eğitiminin ve gelişiminin kendileri için en büyük yatırım olduğunu aktaran Karakoç, fikirlere olan saygıları ve desteklerinin firmalarının ufkunu genişlettiğini kaydetti. Bulunmuş oldukları sektörde ilklere öncülük eden firmalardan olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Karakoç, dijitalleşmeyi ve teknolojiyi yakından takip ettiklerini açıkladı. Sektörün gerisinde kalmamak adına ciddi planlar yaptıklarını dile getiren Karakoç, gerek insan gücü ve zekası gerekse teknolojik akıllı makinalar ile her daim gelişmekte olan çağın uzağında olmadıklarını vurgulayarak “Gelecekte karanlık fabrikaların planlarının yapıldığı zamanın çok uzağında olmadığımızı bilmek tabi ki hedefleri büyük olan firmaların yol haritasında birkaç planı vardır. Bunlardan biri de Sima Cephe ailesidir. İş dünyasının kendini bir noktada check edeceği durumlar vardır tabii ki. Gelecekle ilgili planları olmayan insan gücü ile yola devam etmemeliyiz. Global olarak gelişen dünyayı ve teknolojiyi yakından takip etmeyen firmaların yolları çok kısa olacaktır. Bu bilgiler dahilinde firmalar teknolojiyi, dijitalleşmeyi ve yenilikciliği her daim mutfağında hazır tutmalıdır. Gelecekle ilgili kaygılarımızın ortadan kalkması adına akıllı makinalar ile yola devam etmeliyiz ki, 50 ve 100 yıllık planlarımızı hayal ettiğimiz şekilde gerçekleştirmiş olalım.” Dedi. 
Karakoç, hızlı teslimat ile projelerinde müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamayı ve yollarına emin adımlarla ilerlemeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.