IQ Alüminyum Sistemleri, Deceuninck güvencesiyle alüminyum sektöründe ön plana çıkıyor, müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusunda bayilik sistemi ile çalışıyor. Bu sayede firma, alüminyum sektöründe yetkili kişi bulamama sıkıntısını da ortadan kaldırıyor.

IQ ALÜMINYUM SİSTEMLERİ’NDE KAPSAMLI BAYİ EĞİTİMLERİ

Bayilik sistemi ile çalışırken önce teknik ekipler aracılığıyla IQ Alüminyum, bayilerine kapsamlı bir eğitim veriyor. Bu çalışmalarla IQ Alüminyum Sistemleri, müşterilerden ve bayilerinden olumlu geri dönüşler alıyor ve rakiplerinden sıyrılarak sektöre yön veriyor. 

FİYAT VE ÖMÜR BİLEŞİMİNDE RAKİPSİZ

IQ Alüminyum Sistemleri, sektördeki çalışmaları, Deceuninck kalitesi, fiyat performansı ve ömür bileşiminde rakipsiz olma yolunda ilerliyor. Mükemmelleştirme politikası ile her zaman tercih edilen bir kuruluş olmayı temel ilkesi olarak sayan IQ Alüminyum Sistemleri, kurumsal yapısı ile üretim aşamasından tüketiciye ulaştırma sürecine kadar büyük bir sorumluluk ve titizlikle çalışmalarına devam ediyor. IQ Alüminyum Sistemlerinin, sürme sistemleri, menfez, açılır sistemler, skylight, güneş kırıcı ve cephe sistemlerinde 21 serisi bulunuyor. Marka, uzun ömürlü, yüksek yalıtımlı, dayanıklı, kaliteli, çevreci ve geri dönüştürülebilir tasarımları olması sebebiyle yaşam alanlarında öncelikli olarak tercih ediliyor. Bunların yanı sıra, geniş renk yelpazesi ile de müşterilerine sınırsız seçeneği sunuyor.