Graniser Seramik Kurumsal İletişim ve Marka Müdürü Ş. Melek Erol, “Ağırlıklı olarak 60x120, 100x100 ebat yeni serilerimizle yer alacağımız Unicera Fuarı’nda ayrıca 10x10, 10x30, 30x30, 60x60 ve 45x90 ebat ahşap, doğaltaş, çakıl taşı, tuğla desenleri ve geometrik rölyefli ürünlerden oluşan 20 yeni serimizi ziyaretçilerimizin beğenisine sunacağız.” dedi.

YENİ ÜRÜNLERİ İLE MEKANLARA DEĞER KATACAK 

Tasarımlarını İtalya ve İspanya'nın önde gelen tasarım ofisleri ve tasarımcılarının yanı sıra bünyelerinde bulunan deneyimli kadrolarının özenli çalışmaları sonrasında oluşturduklarını ifade eden Erol, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
“Ciromuzun yüzde 60'ını dünya ülkelerine gerçekleştirdiğimiz ihracatla sağlıyor, önemli bir bölümünü Kanada, Amerika, Kuzey Avrupa, Yunanistan ve Almanya'ya ihraç ediyoruz. Seramik sektöründeki trendleri yenilikçi bir yorumla değerlendiriyoruz. Dijital baskı teknolojisinin geldiği son noktayı doğanın saf renkleri ve dokuları ile buluşturarak, yaratıcı tasarım gücüyle oluşturduğumuz serilerimizle dünya genelinde fark yaratmaya devam edeceğiz.”