"Gözünüz arkada kalmasın" mottosuyla hareket eden ACP Yapı Elemanları, ürün ve hizmet kalitesiyle bugüne kadar birçok önemli projenin öncelikle tercih ettiği marka oldu. Geniş bir müşteri portföyüne sahip olan firmanın çözüm sunduğu projelerden biri de Göztepe Stadyumu. Futbol karşılaşmalarının yapıldığı Göztepe Stadyumu’nda, ACP Yapı Elemanları, PONZIO markasının yangına dayanımlı alüminyum kapı sitemleri ile yer aldı. Polonya menşeili PONZIO firmasıyla üretici lisans anlaşması olan firma malzeme temin ettiği yangına dayanımlı alüminyum kapı sistemlerinin imalatını ve montajını gerçekleştirerek projeye güvenli bir çözüm sundu. 

ACP YAPI ELEMANLARI'NDAN STADYUM PROJELERİNE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER

Spor karşılaştırmaları sırasında maç giriş ve çıkışlarında insan sirkülasyonun yoğun yaşandığı stadyumlarının yangın gibi olası sorunlara karşı güvenli olması önem arz ediyor. ACP Yapı Elemanları, PONZIO markasının yangına dayanımlı alüminyum kapı sitemleri ile stadyum projelerine güvenli çözümler sunuyor. Yangına ve darbelere karşı yüksek mukavemetli olan PONZIO yangına dayanımlı alüminyum kapı sitemleri, hem işle hem de estetik olarak avantaj sunuyor. 

AVM’den konuta, ofisten hastanelere kadar farklı tipolojideki projelere çözüm sunan ACP Yapı Elemanları, geniş ürün gamıyla avantaj sunuyor