Tahincioğlu, Bugüne kadar gerçekleştirdiği nitelikli ve kaliteli projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getirerek ve adından söz ettiren birçok projeye imza atmıştır. Şimdi de Nidapark Seyrantepe projesi ile de emlak ve gayrimenkul sektörünün önemli sertifikalarından olan LeedGold ödülüne layık görüldü.
Leed sertifikasyon sistemi, İçinde bulunduğumuz çevrenin daha yaşanabilir ve sağlıklı olmasını amaçlıyor. Ayrıca sertifikasyon sistemi, su verimliliği, sürdürülebilir araziler, atmosfer ve enerji, kaynak ve malzemeler, ulaşım ve yerleşim, inovasyon, iç mekân kalitesi ve bölgesel öncelik kredileri gibi bütünleştirici süreci kapsayan tasarım ölçütlerini esas alır. Bu kriterler kapsamında ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından verilen Leed Gold Sertifikasını, Tahincioğlu’nun hayata geçirdiği projelerinden Nidapark Seyrantepe projesi alarak, firma çevreye duyarlı projelerine bir yenisini daha eklemiş oldu.  

ÇEVRE VE KULLANICI DOSTU  

Tahincioğlu’nun, gerçekleştirdiği bütün konut ve nitelikli ofis projeleri büyük talep görüyor, çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle Nidapark Seyrantepe projesi de ön plana çıkıyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yaşam 2017 yılında başladı, projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Seyrantepe’de, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Seyrantepe, İstanbul’un hızlı gelişen bölgeleri arasında önde geliyor, bu bölgede yer alan projede, 2800 metrekare alan, özenle düşünülerek, her yaşa hitap edecek şekilde tasarlanmış olan sosyal tesislere ayrıldı. Pilates stüdyosu ve fitness salonunun yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, masa tenisi ve squash, sosyal ve sağlıklı bir hayatın kapılarını her zaman açık tutmayı sağlayacak. Farklı yaş gruplarına yönelik oyun parkları, açık havadaki yürüyüş parkuru, mini futbol sahası ve çok amaçlı spor sahası da hayat standartlarını farklılaştırıyor.

ÖZEL YERLEŞİM SAYESİNDE HER DAİRENİN MANZARASI VAR

Gün ışığıyla aydınlanan kat koridorları, projenin genel yerleşimine verilen özeni de kanıtlar nitelikte. Mimari projenin getirdiği butik bakış açısı balkonların ferahlığı ve metrekarelerin yüksekliğiyle daha da keyifli bir hâl alıyor.Nidapark Seyrantepe’de her daire, blokların proje içindeki yerleşimi sayesinde, birbirinin görüntüsünü kesmiyor ve güzel bir manzaraya bakıyor. Her daireye özel balkon, yerden tavana uzanan camlar, çift cephe özelliği ve çoğu dairede bulunan köşe salon, ışık alan kat koridorları, brüt 3.80 metre tavan yüksekliği,  mimari projenin felsefesi ve ruhu, ideal ev hayatını sunuyor.