Kuruluşu 1969 yıllarına dayanan DNS Döküm Makine, sektörünün önemli isimleri arasında yer alıyor.  2016 yılı başına kadar şahıs firması olarak faaliyet gösteren firma, 2016 yılı başı itibarıyla DNS Döküm Makina İmalat Ltd Şti olarak faaliyetini sürdürüyor. Uzun yıllar farklı sektörlerde çeşitli ürünler ürettiklerini ifade eden DNS Döküm Makina Satış Pazarlama Sorumlusu Bülent Enis, “Bu ürünleri gerek yarı mamül gerekse nihai olarak müşterilerimize sunduk. Firmamız yaklaşık iskele ve kalıp döküm bağlantı elemanları üzerine ihtisas yapmıştır. Standart üretimler haricinde müşterilerimizin taleplerine göre de üretimler yapıyoruz. İskele ve kalıpla alakalı yaklaşık olarak 100’e yakın ürün çeşidimiz bulunuyor. Bunların haricinde müşterimize özel şekil ve kalitede ürünlerde yapıyoruz” diyor.                                                                                                                                          
DNS Döküm Makina olarak sektörde uzun yıllar tecrübe edindiklerini aktaran Enis, uzun yıllar döküm sektöründe faaliyet göstermeleri nedeniyle firmalarının önemli tecrübeler edindiğini aktarıyor. Müşterilerimize hız ve özellikle kalite konusunda tatminkar hizmetler sunduklarını ifade eden Enis, “Üretim hızımız aslında kalite endeksli. Kaliteden taviz vermeden üretim potansiyelimizi artırmaya çalışıyoruz. Kalite olmazsa olmazımız” diyor. 

Firmalarının müşteri memnuniyeti odaklı olduğunu dile getiren Enis, “Müşterilerimizle sürekli iletişim halinde oluyoruz. “Malı gönderdik iş bitti” yaklaşımında değiliz kesinlikle...” diyor. Enis, müşteri memnuniyetini sağlamak adına Ar-Ge konusunda müşterileriyle iletişim içinde olduklarını ifade ederek “Ürünlerimizin kalitesinin, kullanım kolaylığının arttırılması hususunda gerçek anlamda müşterimiz velinimetimiz. Bazı müşterilerimiz akıllarına takılan herhangi bir konudaki fikirlerini beyan ediyor, bu bizim için altın değerinde…” diyor.