EPS makine üremi ile farklı sektörlere hizmet veren İzomak Makina profesyonel çözümleri ile strafor üretimini verimli kılıyor. Müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümleri ile öne çıkan firma straforun üretimi için şişirme makineleri, blok makineleri, vakum makineleri, enjeksiyon makineleri, kesme makineleri, kırma üniteleri, toz alma üniteleri, karıştırma üniteleri, paketleme makineleri, silo sistemleri ve otomasyonları, boyama makineleri, EPS üretimi için yardımcı elemanlar ve alt yapı grupları imalat ediyor. 

ÇEVRE SAĞLIĞINA KATKI SAĞLIYOR

İzomak Makina’nın strafor üretimi yapan firmalara sunduğu en önemli çözümlerden biri de straforları geri dönüştürmeyi sağlamak. Firma ürettiği kırma, toz alma, mikser üniteleri ile strafor üretiminde artan straforları geri dönüştürerek yatırımcıya maliyet avantajı sunmasının yanı sıra çevre sağlığına da katkı sağlıyor. 

Kırma, Toz alma, mikser ünitelerinin strafor üretiminde artan straforların geri dönüştürülmesinde kullanıldığını belirten Genel Müdür Zeki Ürer, yüksek kırma kapasitesine sahip olan bu makinede strafor kırılarak istenilen tanecik boyutuna dönüştürüldüğünü belirtiyor. Ardından toz alma makinesi ile straforun tozunun alındığını ve tekrar blok makinesinde kullanılmak üzere mikser ünitesinde geri dönüşüm yüzdesi belirlenerek kullanıldığını ifade eden Ürer, “Böylelikle geri dönüşüm sağlayarak, atık oluşumunun önüne geçiyor yatırımcıya maliyet avantajı sunuyoruz. Bu makinemiz makine üretim ekipmanlarına kolay erişim sağlıyor. Değişebilir elek sistemi, kırma sırasında az toz oluşumu ve toz alma ünitesi ile birlikte kullanılabilme avantajı sunuyor.” diyor.