Banyo mobilyalarını ciddi oranda yıpratan ve ahşabın şişmesine sebep olan nem, yaşam alanlarının sorunları arasında yer alıyor. Her gün neme maruz kalan mobilyalarda ortaya çıkan ve hoş olmayan çatlak yüzeylerle birlikte aynı hizada kapatılamayan kapılar ve çekmeceler, yaşam konforunu düşürüyor. Ürünlerinin Ar-Ge sürecinde nemi önleyen inovatif hamleler gerçekleştiren Geberit, banyo mobilyalarını neme dayanıklı ahşap detaylarla güçlendiriyor.

BANYOLARI NEME KARŞI KORUYAN İNOVATİF ÇÖZÜMLER GEBERİT’TE

Banyo mobilyalarını uzun süredir denenmiş ve test edilmiş ahşap malzemeyle donatan Geberit, su ile temasın önlenemediği alanlarda kalitesini kanıtlıyor. Nemi alıp tekrar bırakma özelliğine sahip ahşap yüzeyler, iç mekanın havasında da sağlıklı bir etki bırakıyor. Ahşabın yüksek dayanıklılık gücü tasarıma uyum sağlayan görünümüyle buluşarak banyoları üst segmente taşıyor. Kısılabilir ve manuel olarak etkinleştirilen bir buğu önleme fonksiyonuna sahip Geberit Option ise evrensel tasarım çizgisiyle her banyoya uyum sağlıyor. Aydınlatmalı aynalar, parlamayan aydınlatma için LED ışık şeritleri ile donatılarak bulunduğu alanın ihtiyaca göre aydınlatılmasına yardımcı oluyor. Akıllı depolama alanı çözümleri ve kullanışlı bağlantılarıyla kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veren Option, yüksekliği ayarlanabilen cam raflarla daha düzenli bir iç mekan yaratıyor. Buzlu cam, şerit kulp görevi görüp parmak izi bırakmazken Option Plus aynalı dolaplar ise ayrıca entegre bir USB bağlantısı sunuyor.

GEBERİT, ÜRETİM SÜREÇLERİNDE NEM GERÇEĞİNİ UNUTMUYOR

Nemle mücadele kapsamında geliştirdikleri ürünlerle kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verdiklerini ifade eden Geberit Türkiye Ürün Müdürü Nazan Şeremet, “Günümüzde birçok banyo mobilyası, nem gerçekliği göz ardı edilerek ince ve koruyucu özelliği oldukça düşük bir film ile kaplanıyor. Çözümlerimizi her daim yüksek standartta sunduğumuz için nem konusunda da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Banyolardaki nem gerçeğini unutmadan üretim süreçlerimizde tüm testleri gerçekleştiriyoruz. Bu noktada müşterilerimizin de kullanım aşamasında dikkatli olması ve yapacakları bazı bakımlar ürünlerimizin performansını artırıp ömrünü uzatacaktır” dedi.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI