Çelik inşaat sektörünün öncüsü İtalyan GBC markalı ürünler, Türkiye'de Habib Makina ile büyüyor. Çelik köprü, rüzgar kuleleri, petrol rafinelerin depo yapımı ve büyük kazan imalatı gibi alanlarda çözüm sunan İtalyan GBC markalı ürünler Türkiye'de müteahhit firmaların en önemli partneri. GBC ürüleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı Köprü yapımında kullanılıyor. Habib Makina Başkan Vekili Yusuf Habib,  sektöre kaliteli ürünleri tanıttıkları ve Türkiye için büyük önem taşıyan çok büyük projelere ürünleriyle katkı sağladıkları için onur duyduklarını ifade ediyor. 

ZOR İŞLERDE KOLAYLIK SAĞLIYOR

Saç plakalara ve borulara kaynak ağzı açma ve boru kesme için endüstriyel dünyanın profesyonel çözümü ortağı olarak bilinen GBC İtalya’da üretiliyor ve tüm dünyada zor işlerin kolay çözümü olarak biliniyor. 
GBC tarafından geliştirilen bu yöntemden önce söz konusu işlem taşlama yöntemiyle yapılıyor ancak taşlama, metali ısıtarak alaşımını bozduğundan sağlıklı bir kaynak yapmaya olanak tanımıyordu. Soğuk olarak yapılması gereken, estetik ve incelik isteyen kaynak ağzı açma işlemi, GBC'nin yeni nesil COMPACT EDGE-COMPACT EGE 46  ve MULTIEDGE serisiyle hayata geçirildi.