Dunham Bush, su soğutmalı ve hava soğutmalı gruplarında 2015-2017 yılları arasında gösterdiği performansın AHRI Performans gerekliliklerini yüzde 100 karşılamış olması sebebiyle “AHRI Başarı Ödülüne” layık görüldü. 

46 yıldır Dunham-Bush’un Türkiye temsilciliğini seçkin projelerle sürdüren Form Şirketler Grubu, 1972 yılından beri Dunham-Bush firmasının Türkiye temsilciliğini yürütüyor. Form Şirketler Grubu, Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde Dunham-Bush Dik Vidalı kompresör revizyonu ve tamir etme yetkisini elinde bulunduran tek firma olma özelliğini de taşıyor. 

GENİŞ ÜRÜN GAMIYLA AVANTAJ SAĞLIYOR

Amerikan orijinli ve vidalı soğutma teknolojisi konusunda dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan Dunham-Bush’un birçok ülkede üretim faaliyetleri var. Büyük kapasiteli vidalı soğutma grupları, santrifüj grupları ve buz depolama sistemleri konusunda çok geniş bir ürün gamına sahip olan Dunham-Bush, Su Soğutmalı serisinde iki kompresörlü ve her bir kompresörü frekans kontrollü, vidalıda 2.650 kW/h ve Hava Soğutmalı soğutma gruplarıyla 1.860 kW/h‘a kadar tek cihazda istenilen kapasiteyi sağlayabiliyor.
Su Soğutma Grupları ve Hava Soğutma gruplarının tüm modellerinde kapasite ve verimlilik garantisi için Amerikan AHRI laboratuvar test belgelerine sahip olan Dunham Bush, yüksek verimli vidalı soğutma sistemleriyle oteller, iş merkezleri, fabrikalar gibi birçok geniş hacimli mekanın iklimlendirilmesinde tercih ediliyor. Form Şirketler Grubu’nun Dunham-Bush soğutma gruplarının kullanıldığı MaidanTower, Capitol AVM, Saadet Gıda,  Merit Otel (Kıbrıs), Dedeman Park Hotel, RagnumCarya Golf Resort Hotel, Kaya Select Golf Hotel gibi birçok önemli referansı bulunuyor.