Form Endüstri Ürünleri A.Ş., FKS Klima Santrali ile geniş kapasite aralıkları ve müşteri odaklı çözümler sunuyor. Form’un İzmir’de bulunan fabrikasında geliştirilen ve üretilen FKS Klima Santrali, Eurovent sertifikasıyla öne çıkıyor. T2/TB1 termal geçirgenlik ve termal köprüleme sınıfına sahip olan üründe, enerji kaybı minimum seviyededir. Termal köprülemenin önemli yan etkilerinden biri sıcak ve nemli dış havanın nispeten daha soğuk klima santrali yüzeyinde yoğuşmasıdır. Bu ıslak yüzeyler, mikroorganizmalar için uygun bir ortam oluşturmakta ve oluşan korozyon, ekipmanın ömrünü kısaltmaktadır. Termal köprüleme faktörü TB1 olan FKS Klima Santrali, bu riski ortadan kaldırıyor.

FKS Klima Santrali, aynı zamanda sınıfının en iyi gövde dayanımı D1 sınıfında olup, ünitenin yüzeyi dışarıdan ve içeriden baskılara karşı oldukça dayanıklıdır. Ürünün filtre bypass oranı ise, en iyi değer olan F9 seviyesindedir. Bu değer, filtre gövdesi yüzeyinde çok az sızıntı olması anlamına gelmektedir.

YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR

ÜSTÜN TERMAL YALITIM SUNUYOR

FKS Klima Santrali, sahip olduğu üstün teknik özellikler sayesinde yüksek enerji verimli merkezi iklimlendirme sağlıyor. 1000 m³/h ila 100.000 m³/h debi aralığında, 60 farklı kesitte imal edilebilen ürün, özel çelik kasa yapısı ve 60 mm kalınlığında, çift kademeli, ısı köprüsüz PVC profilli panelleriyle öne çıkıyor. Panellerde izolasyon malzemesi olarak 70 kg/m3 yoğunluğunda taş yünü kullanılıyor. Galvaniz kaplı veya toz boyalı çelik profili, cam elyaf ile güçlendirilmiş naylondan yapılmış sağlam bağlantı köşeleri, PVC panel ve kabin çerçeve profiliyle üstün termal yalıtım sunuyor. 

FKS Klima Santrali, sahip olduğu çok çeşitli opsiyon ve aksesuarları ile her türlü müşteri ihtiyacına çözüm sunuyor. Yeni projelerin yanı sıra restorasyon projeleri için de uygun olan Form FKS klima Santrali oteller, kongre merkezleri, tiyatrolar, spor salonlarının yanı sıra ticari alanlar için de verimli çözümler sunuyor. Ayrıca, temizlik ve hijyen gereksinimlerinin zorunlu olduğu hastaneler, yüksek teknoloji endüstrisi, temiz odalar, ilaç veya gıda endüstrisi gibi kritik kullanım alanlarına uygunluğuyla öne çıkıyor.