1972 yılında üstlenmiş olduğu Türkiye temsilciliğini 47 senedir üstün performan ve başarıyla devam ettiren Form Şirketler Grubu adına, 19 Mart Salı tarihinde Dubai’de gerçekleşen Dunham-Bush Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi distribütörleri toplantısına Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun ve Form Endüstri Ürünleri Genel Müdürü Toni Timirci katılım gerçekleştirdi. Form Şirketler Grubu’nun bünyesinde yer alan Form Endüstri Ürünleri ve Dunham-Bush’un Ortadoğu ile Kuzey Afrika bölgesi distribütörlerinin yer aldığı toplantıda geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği olağanüstü satış performansı nedeniyle ödülle onurlandırıldı.

GENİŞ ÜRÜN GAMI İLE AVANTAJ SAĞLIYOR

Dunham-Bush markası, özellikle büyük kapasiteli vidalı soğutma grupları, santrifüj grupları ve buz depolama sistemleri bazında oteller, fabrikalar, iş merkezleri gibi mekanlara geniş bir ürün gamına sahip. 

Form Şirketler Grubu, ülkemizde ve Ortadoğu’da Dunham-Bush kompresör revizyonu ile tamir etme yetkisine sahip tek yetkili marka olmasıyla öne çıkıyor. Marka, yurt içinin yanı sıra yurt dışında sağladığı saha eğitimleriyle satış ve teknik ekiplerininin bilgilerini sürekli güncelliyor. Form Şirketler Grubu, bu başarının süregelmesini amaçlıyor.