Stil Spor, zemin çözümlerindeki başarısı ile öne çıkan bir marka. Spor alanlarına ve çocuk oyun parklarına anahtar teslim çözümler sunan firma, bugüne kadar birçok prestijli projenin tercihi olan markanın çözüm sunduğu projelerden biri de Folkart Incity. Stil Spor, bu önemli projede yer alan çocuk oyun alanına EPDM kaplama ve spor alanları akrilik kaplama çözümleri sundu.

ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ BİR OYUN ALANI SUNUYOR

Spor alanları ve çocuk parkları için geliştirilen EPDM kalitesi ile çocukların güvenli ve konforlu bir alanda oynamasına imkan tanıyor. Darbe emme ve esnek yapı özelliğine sahip olan EPDM, bu özelliği ile düşmeye bağlı yaralanmaları önlüyor. EPDM farklı renk seçenekleri ile de oyun parklarında tasarım gücünü arttırarak çocukların yaratıcılığının gelişmesine de katkı sağlıyor. EN 71 Sertifikasına sahip olan EPDM aynı zamanda drenaj özelliğiyle de kullanıldığı alanda su birikimine izin vermiyor.

Stil Spor’un Folkart Incity projesine çözüm sunduğu bir diğer ürünü ise Akrilik Zemin Kaplama. Kullanım amacına bağlı olarak özel olarak tasarlanmış açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen  bu ürünün en önemli özelliklerinden biri estetik, dekoratif, hijyenik kaydırmaz hava koşullarına, ısı farklılıklarına, yoğun yaya trafiğine ve kimyasallara dayanıklı olmasıdır. Bisiklet, yürüyüş yollarının  yanı sıra spor alanlarında profesyonel bir malzeme olarak kullanıla bilen akrilik zemin kaplamaları, Uluslararası ITF (International Tennis Federation) Sertifikasına sahip.