Evlerden ofislere ve mağazalara tüm kapalı yaşam alanlarının daha geniş ve ferah görünmesini sağlayan Floorpan Prime'ın derzli dokusu estetik açıdan da mekâna yepyeni bir doku ve ambiyans kazandırıyor. Gerçek ahşap yüzey hissini yaşatan Floorpan Prime koleksiyonunda sekiz farklı seçenek bulunuyor. Dünyanın ünlü köprülerinden ilhamla geliştirilen dekorlar Bosphorus, Mostar, Akashi, Golden Gate, Ralto, Normandiya, Erasmus, Harbour isimlerini taşıyor. 

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA" İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA"

BLUE ANGEL SERTİFİKALI, 15 YIL GARANTİLİ

Çevre dostu üretimi belgeleyen Blue Angel (Mavi Melek) sertifikasına sahip ilk marka olan, EPD belgeli Floorpan laminat parke ailesinin yeni üyesi Prime, VOC emisyon ölçüm standartlarında en üst seviye olan A+ kalitesinde üretiliyor. 


Avrupa standartlarında 32. sınıf AC4 seçeneğiyle 8 mm kalınlıkta üretilen, çizilmeye, aşınmaya, noktasal darbelere, UV ışınlarına ve sigara ateşine dayanıklı Floorpan Prime, üstün teknik özellikleri ile kullanıcılara 15 yıl garanti sunuyor. Koleksiyon, uzun süreli kullanım avantajının yanı sıra hızlı montaj imkânı, lekelerden etkilenmeyen, kolay temizlenebilir, hijyenik yapısı ve zeminden ısıtmaya uygun tasarımı ile de en çok tercih edilen laminat parkeler arasında yer alıyor.