Sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Fixa Yapı Kimyasalları, 2001 yılından bu yana yaşamları daha konforlu kılmaya yardımcı olan yenilikçi yapı kimyasalları üretimiyle müşterilerine hizmet veriyor. Marka hedef kitlesine daha hızlı bir şekilde ulaşmak için Endüstri Radyo’da reklam kampanyasına başladı.

MODERN TESİSLERDE ÜRETİM YAPIYOR

Fixa Yapı Kimyasalları İstanbul, Adana ve Ankara’da, tamamı bilgisayar otomasyonlu modern üretim tesislerinde su yalıtım sistemleri, sızdırmazlık ürünleri, onarım ve güçlendirme ürünleri, zemin sistemleri ürünleri, beton ve harç katkıları, kalıp ayırıcılar ve kür malzemeleri, çimento esaslı sıvalar ve örgü harçları, seramik yapıştırıcıları, seramik derz dolguları ve teknik yapıştırıcılar olmak üzere toplam 11 ürün grubunda, Türk ve bölge inşaat sektörüne yüksek kaliteli ürünler sunuyor. 
İştiraki olan İGLOTEK Isı Yalıtım sistemleri ise 2011’de İstanbul’da kurulmuş olup, ısı yalıtım sektörünün ihtiyacı olan yüksek nitelikli beyaz ve gri EPS üretimiyle sektörün ihtiyacına cevap veriyor. Kaliteden asla ödün vermeyen marka CE, TSE gibi kalite belgeleri, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi sertifikalarına ve yurtdışı pazarlarda aranan diğer kalite belgelerine sahip.