Enerjinin daha verimli kullanılması amacıyla 2020'den beri Türkiye genelinde 40’in üzerinde ilde termal kameralarla çekim yapan Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekipleri, 50 bini aşkın binanın ısı kayıplarını ücretsiz tespit etti.

TASARRUF ETMEK, KONFORLU VE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN...

İki etaptan oluşan roadshow kapsamında firmanın Isı Kaybı Ölçüm Ekipleri, 2020 yılında 40’ın üzerinde ilde binalarda ısı ölçümleri gerçekleştirirken bu yıl da 19 Ocak-12 Mart 2021 tarihleri arasında 30 şehre ziyarette bulundu ve tespit edilen ısı kayıplarını bina sahiplerine raporladı.

Isıtma ve soğutmada kullanılan enerjinin daha verimli tüketilmesi amacıyla yola çıkan ekipler, binalarda termal kamera ile çekim yaparak her bina özelinde farklı derecelerde tespit edilen ısı kayıplarını belirledi.

Ekipler bina sakinlerinin önemli ölçüde tasarruf etmeleri, evlerinde konforlu ve sağlıklı bir yaşama alanına sahip olmaları için en uygun ısı yalıtım sistem çözümlerini sundu. 

YÜZDE 50'YE VARAN TASARRUF ELDE EDİLEBİLİYOR

Markanın Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri’ni binalarına uygulayanlar ısıtma ve soğutma giderlerinde yarı yarıya tasarruf sağlayabiliyor.

Söz konusu sistemler, sunduğu ayrıcalıklarla tüketicileri yıllar boyu ilk günkü performansını koruyan, uzun ömürlü sistemlerle, yani ısı yalıtımını “Doğrusu” ile buluşturuyor ve bina sakinlerinin dört mevsim evlerinde rahat etmelerine imkan veriyor.