Form Endüstri Tesisleri, güçlü sektör tecrübesi, AR-GE ve yerli üretime verdiği değerle endüstriyel tesislerin ihtiyaçlarına çözüm sunan ürünler geliştirmeye devam ediyor. Başarılı referansları, çevreci ve kaliteli ürünleriyle öne çıkan Form, tesislerin doğal serinlik ihtiyacını FesKlima evaporatif soğutma cihazlarıyla karşılıyor.

KAPALI ALANLARI FİLTRE EDİLMİŞ YÜZDE 100 TAZE HAVA İLE BULUŞTURUYOR

FesKlima Evaporatif Soğutma Üniteleri, düşük yatırım maliyeti ve minimum enerjiyle maksimum serinletme sağlamasıyla öne çıkıyor. Hava ve suyu kullanarak mekanlarda doğal bir serinlik sağlayan FesKlima, kapalı alanları filtre edilmiş yüzde 100 taze hava ile buluşturuyor.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MİNİMUM ENERJİYLE MAKSİMUM SERİNLEME

FesKlima üniteleri, kompresör ve soğutma gazı olmadan sağladığı serinlik sayesinde endüstriyel tesisler, atölyeler, yemekhaneler ve tersaneler gibi yoğun çalışılan büyük hacimli mekanlardaki iş verimliliğini de artırıyor. Düşük yatırım maliyeti ve minimum enerjiyle maksimum serinleme sağlayan FesKlima, hava ve suyu kullanarak mekanları doğal serinlikle buluşturuyor.