Form Endüstri Tesisleri, endüstriyel tesislerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm geliştiriyor. Form son olarak fırın, ocak ve davlumbaz sektöründe üretim gerçekleştiren Femaş Grup için anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşma kapsamında fabrikanın evaporatif soğutma, duman tahliye ve doğal havalandırma üniteleri ile tesisin doğal iklimlendirme ve yangın güvenliği ihtiyaçlarını karşılayacak. Sistemler, fabrikanın üretim hattından montaj ve mekanik pres hattına kadar 3 farklı bölümünde uygulandı. 

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA" İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA"

OLASI DURUMLAR İÇİN GÜVENLİK SAĞLIYOR 

FesKlima Evaporatif Soğutma Ünitesi, tesisin doğal serinliğini sağlamak için kullanıldı. FesKlima, Form tarafından yerli olarak üretildi. En önemli avantajı ise düşük yatırım maliyeti ve minimum enerjiyle maksimum serinletme sağlamasıdır. Hava ve suyu kullanarak mekanlarda doğal bir serinlik sağlayan FesKlima, kapalı alanları filtre edilmiş %100 taze hava ile buluşturuyor. Fabrikaya kurulumu gerçekleştirilen doğal havalandırma ve duman tahliye sistemleri ise iç mekanda havanın taze kalmasına yardımcı olurken olası yangın durumları için yüksek güvenlik sağlıyor.