DKR marka ismi banyo aksesuarları sektöründe faaliyet gösteren Dekor Banyo Aksesuarları’nın İhracat Müdürü Muhsin Üftade Karagülle, yılın ikinci yarı yıl planları hakkında şunları söylüyor:

“2020 yılı başlarında ortaya çıkan talihsiz COVID-19 salgını nedeniyle maalesef tüm yıllık planlarımız değişmiş durumda. Dünya çapında bir pandemiye dönüşen bu salgın hastalık birçok kişi, firmayı ve ülkeyi derinden etkilemiş durumda. Dekor Banyo firması olarak, biz de bu pandemi sürecinde halihazırdaki ürün gurubumuzda mevcut olan sıvı sabunluk ürünlerimizi geliştirerek dezenfektan dispanseri ürünlerine yoğunlaştık. Plastik dezenfektan dispanseri, alüminyum gövdeli dezenfektan standı ve pedal kontrollü dezenfektan verici modellerimizin yanında şu an en çok rağbet gören model dirsek kontrollü dezenfektan vericimiz. Kullanıcının elleriyle temas etmesini gerektirmeyen bu modelimiz, kumanda çubuğuna dirsek ile basılarak kullanılabiliyor. Dünyadaki mevcut talihsiz COVID-19 krizi ile bu dezenfektan verici, çeşitli kamusal alanlarda geniş bir kullanıma ulaşmış durumda. Esasen yeni korona virüsün tedavisinde ve önlenmesinde uzmanlaşmış pandemi hastanelerinde tercih edilen bu dispanser, çoğunlukla Almanya'da kullanılmakta ve talep edilmekte. Dirsek kontrollü bu dezenfektan verici ameliyathanelerde, mutfaklarda, banyolarda, tuvaletlerde, restoranlarda, kliniklerde ve alışveriş merkezlerinde de güvenle kullanılabiliyor.
Yılın ikinci yarısında, geliştirmiş olduğumuz farklı dezenfektan verici ve dezenfektan standı modellerimizin satış ve pazarlamasına yoğunlaşmayı hedefliyoruz. Başta yurt dışı bayiliklerimiz ve yeni pazar arayışlarıyla irtibata geçeceğimiz müşteriler olmak üzere, birçok bayiliğimizin bulunduğu iç pazarda da aktif bir şekilde ürünlerimizi insanlarla buluşturmayı düşünüyoruz.”