Robotlu etiketlemenin sağladığı avantajların başında hiç kuşkusuz hızlı ve kesintisiz üretime imkan tanıması geliyor. Robotik etiketlemenin yürüyen bant üzerinde ürünün yavaşlamasına gerek kalmadan yüksek hızlarda etiketlerin taşınarak etiketlemeye imkan tanıması verimliliği artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Fabrikaların robotik etiketlemede karşısına çıkan bir diğer avantaj ise kalite standardı. Etiketleme sisteminin otomatize hale getirilmesi ve ucuna entegre edilen vakum padleriyle ürün üzerinde her seferinde tam istenen noktalara etiketleme işleminin yapılmasıyla olası riskler ortadan kaldırılıyor. 

ROBOTİK ETİKETLEME SARF MALZEME TASARRUFU SUNMASIYLA FABRİKALARIN DOSTU

Sektörün özelinde ihtiyaca uygun etiketleme otomasyonlarının sunulması ürünler üzerinde farklı yüzeylerin farklı noktalarına etiketleme yapılabilmesini sağlıyor. Öte yandan robotik etiketleme sarf malzeme tasarrufu sunmasıyla da fabrikaların dostu. Ribon tasarruflu yaz-yapıştır modülüyle sarf malzeme tasarrufu sağlanarak giderleri azaltmak mümkün oluyor.
Etiketleme projeleri ile uzmanlığını kanıtlamış Almanya merkezli NOVEXX SOLUTIONS müşterilerinin ihtiyacına özel geliştirdiği etiketleme projeleriyle hem nihai kullanıcılara yönelik ürün ve çözümler sunmakta hem de entegratör firmalara aplikatör parçaları ile destek vermektedir.

Hızlı ve benzersiz Ribon tasarruflu Yaz-Yapıştır modülü ve hızlı entegrasyon sağlayan gelişmiş I/O özellikli farklı yazıcı emülasyonu gibi özellikleriyle öne çıkan sistem kurulumları NOVEXX tecrübesi ile 10 gün gibi bir sürede projelendirilip, demo kurulumları ve eğitimleri verilerek, sistem çalışır vaziyette üretim hattına sunulmaktadır.

http://www.novexx.com.tr/