Patlamadan korunma konularında uzmanlaşan Exzone, kurulduğu günden itibaren müşterilerine uzman kadrosuyla hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet veriyor. Patlama tehlikesi olan endüstriyel tesislerde ATEX danışmanlığı ve patlamadan korunma projelerin anahtar teslimini gerçekleştiren firma aynı bünyedeki grup firmasının üretimi olan Exproof gaz dedektör sisteminin çalışmalarını da sürdürüyor. Exzone markasının bir diğer önemli hizmet verdiği kalem ise kontrol-otomasyon sistemleri, exproof aydınlatma, alarm, havalandırma sistemleri. 

GAZ ALARM SİSTEMİNE ENTEGRE OLABİLME AVANTAJI 

Tüm malzeme-ekipman ve uygulamalarını TS EN 60079 Yönetmeliğine uygun gerçekleştiren firma, Exproof Aydınlatma Sistemi ile potansiyel patlama riski olan tesislerde güvenli bir aydınlatma çözümü sunuyor. Gaz alarm sistemine entegre olabilen Exproof Aydınlatma Sistemi, acil kaçış aydınlatmalarını devreye sokarak olası bir olayda güvenlik çözümlerini maksimum seviyeye çıkartıyor. 

Türkiye’de ATEX 100 ve ATEX 137 standartlarıyla yasal zorunluluk altına alınan bu gereklilikler Exzone markası Zone 1 ve Zone 2 Atex Sertifikalı Exproof Projektör, Exproof Armatür ve Floresan, Exproof El Feneri, Exproof (Şarjlı) Çalışma Lambası gibi çeşitli tip aydınlatmalar sunuyor.