"İÇ DENETİM MEKANİZMASI GÖREVİ ÜSTLENİYORUZ" "İÇ DENETİM MEKANİZMASI GÖREVİ ÜSTLENİYORUZ"

Günümüzde popüler olan eskiyi yeniye dönüştürme eylemi en çok yaşam alanlarında öne çıkıyor. Ürünü kendin seç, kendin yenile modeli insanların kullandığı bir yöntem oldu. Yaşadığımız alanları yenilemek ve çok daha güzel hale getirmek, her zaman yeni olanı satın almak anlamına gelmiyor. Bazen boyamak, bazen bozuk olanı tamir etmek, bazen de sevdiğimiz ama eskiyen bir şeyi yeni hale getirmek, güzelleştirmek daha iyi bir çözüm olabiliyor. 
Tamamen yerli sermaye ile yoluna devam eden CUBO’nun CuboWood Ahşap Koruma Sistemleri ürün grubunda yer alan su bazlı ürünü Wood Paint, özellikle ahşap eşyaların geri dönüşümünde son tüketiciye yardımcı olabilecek nitelikte bir ürün.
Özellikle pandemi sonrasında tüketicinin merak ve beceri alanına giren yenileme çalışmaları, CUBO Wood Paint ile gerçekleşebiliyor.

RENKLİ Mİ OLSUN, TABİİ OLSUN…

CUBO’nun geliştirip ürettiği Wood Paint, saf akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı, renkli, dış hava koşullarına dayanıklı, yüksek örtücü özellikte, nefes alabilen, UV dayanımlı ve parlak son kat ahşap boyası. Üstelik günümüzün renkli bohem tarzını yansıtan farklı seçenekleri ile de hayallerinizi ileriye taşıyor. 
Ürün ahşabın derinliğine nüfus ederek, uzun yıllar koruma sağlıyor. Uygulamadan sonra kullanılan yüzeyin üzerine her türlü mobilya verniği de kullanılabiliyor. CUBO Wood Paint, tüm iç ve dış cephe ahşap doğramalarında, ahşap cephe kaplamalarında ve bahçe mobilyalarında kullanılabiliyor. 
CuboWood Ahşap Koruma Sistemleri’nde CUBO Su Bazlı Wood Paint (tam örtücü), CUBO Su Bazlı Ahşap Boyası (yarı transparan), CUBO Su Bazlı Panel Kapı Boyası, CUBO Su Bazlı Vernikli Ahşap Koruyucu, CUBO Su Bazlı Ahşap Koruyucu ve CUBO Su Bazlı Vernik ürünleri de tüketiciye seçenek olarak sunuluyor.