Ankara merkezli Gürbağ Grup firmalarından olan Gürbağ Prefabrik, sektörün önemli oyuncuları arasında yer alıyor. 1997 yılında Şanlıurfa’daki tesisleri ile faaliyete başlayan marka, 55 bin metrekarelik bir arazi üzerinde 16 bin metrekarelik kapalı alanda prefabrik yapı elemanları üretimi konusunda hizmet veriyor. Yılda 100.000 m3 üretim kapasitesine sahip olan Gürbağ Prefabrik, bu vizyonla şu ana kadar yapılan iş hacmini 3.500.000 metrekare kapalı alana ulaştırarak önemli bir başarıya imza attı.

Öngermeli prefabrik karkas elemanları, izolasyonlu ve izolasyonsuz prefabrik cephe panelleri, öngermeli köprü kirişleri, alt yapı ve peyzaj elemanları, emniyet bariyerleri, güvenlik elemanları üretimi konusunda hizmet veren marka, Şanlıurfa’daki tesislerinde deneyimli teknik kadrosu, güçlü makine parkı ve ekipmanlarıyla Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesindeki yatırımcılara hizmet veriyor. 
Üretimde en uygun malzeme ve tekniklerin uygulanmasını prensip edinen ve kalite üretmeyi hedefleyen Gürbağ Prefabrik’in çözüm sunduğu isimlerden biri de Eti Bakır A.Ş. Sektörünün en köklü markalarından biri olan Eti Bakır A.Ş.’nin tüm prefabrik yapılarının tamamını Gürbağ Prefabrik yaptı. 

Türkiye Prefabrik Birliği  üyesi  olup  TSE K 118, İSO 9001:2015, TS EN 13225:2013, TS EN 206:2013  Belgelerine sahip olan Gürbağ Prefabrik, kalitesiyle bu projeye de değer kattı.