Destek Grup’un, İstanbul’daki ilk projesi “Heran İstanbul” Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Yüksek yatırım potansiyeline sahip Heran İstanbul projesinde 1+1 daireler lansman dönemine özel 269 bin TL’den başlıyor.

Heran İstanbul, İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi Kartal’da,4 blok halinde, 318 konut, 20 cadde mağazası ile yükseliyor.

 “GELECEK VADEDEN BİR PROJE HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Hızlı gelişim bölgelerinde gayrimenkulün ciddi bir prim artışı sağladığını belirten Destek Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yaman karadeniz, “Son 10 yılda Türk inşaat sektörü büyük mesafe kat etti. Konut yatırımları bugün geldiğimiz noktada artık ‘’başımızı sokacak ev’’ mantığından çok uzak. Bu sebeple konut sektörüne talep her geçen gün artıyor ve teknolojik gelişmelere paralel olarak yatırımcılara maksimum fayda ve konfor sağlayacak projeler hayata geçiriliyor. Bizde Destek Group olarak bu fayda ve konforu asla göz ardı etmeden, sektörde derin birikimlerimizi tümüyle Kartal’da konumlandırdığımız Heran İstanbul projemize yansıttık. Projemiz, konumu, konforu ve ayrıcalıklarıyla bölgeye ve yatırımcısına her geçen gün değer kazandıracak bir proje” dedi. İnşa çalışmalarının devam ettiği Heran İstanbul’da yaşam Aralık 2019’da başlayacak.