Alüminyum sektörünün önde gelen markası Saray Alüminyum, SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri ile müşterilerine avantaj sunuyor. 
Isıya ve güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlayan SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, iç mekanı direkt güneş ışınlarından koruyarak eşyaların kullanım ömrünü uzatıyor. 

Ses yalıtım özelliğine sahip olan sistemin bir diğer avantajı ise  yüksek yaşam kalitesi sunması. Güvenlik sorununa da çözüm getiren sistemler, hem mahremiyetin  korunması hem de dışarıdan gelen tehditlere karşı caydırıcı rol oynaması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. 

AKILLI EV SİSTEMLERİ İLE UYUMLU, KALİTELİ VE ESTETİK ÜRÜNLER

Yerli ve yabancı markalı tüm pencere ve kapı sistemleriyle uyum sağlayan SARAYROLL, geniş renk seçeneklerinin yanında ahşap desenli olarak da üretilebiliyor. Kalite ve estetiği bir arada sunan sistemler, aynı zamanda akıllı ev konseptiyle uyum içinde otomasyon kolaylığı sağlıyor. Manuel, butonlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli olmak üzere değişik kullanım olanakları sunan SARAYROLL, Türkiye’de monoblok sistemlerde tek parçada en geniş sarıma sahip panjur sistemi unvanını taşıyor.