Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bir yıllık aranın ardından tüm Türkiye’de görev yapan American Siding ve Bonus Yalıtım satış, pazarlama ve operasyon ekiplerini Bolu Abant'taki üç günlük motivasyon toplantısında buluşturdu.

"İÇ DENETİM MEKANİZMASI GÖREVİ ÜSTLENİYORUZ" "İÇ DENETİM MEKANİZMASI GÖREVİ ÜSTLENİYORUZ"

MORAL DEPOLADILAR, BİR ARADA VAKİT GEÇİRDİLER

Covid-19 pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalardan ve günlük rutine dahil olan mesafe kavramından dolayı dijitalleşen ilişkiler ve iletişim sonrasında, fiziksel olarak tekrar bir arada olabilmenin memnuniyetinin yaşandığı etkinlik 2-4 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlendi.

Kısıtlamalar sebebiyle verilen 1 yıllık zorunlu aradan sonra düzenlenen programda, ana amaç doğrultusunda mümkün olduğunca stres atmaya ve bir arada vakit geçirmeye odaklanıldı. Yarım günlük kısa bir değerlendirme ve açılış toplantısı sonrasında üç gün boyunca tüm ekibin zevkine hitap eden tavla, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi gibi etkinliklerle ekip üyelerinin birlikte keyifli zaman geçirmesi ve pandemi stresinden bir nebze olsun uzaklaşması sağlandı.

Uzun bir süre sonra tekrar bir araya gelen ekipler, böylece 2021 yılının son çeyreğinde yüksek motivasyonla görev bölgelerine dağıldılar.